Hogy lehet megszabadulni egy pszichopata férjtől?
Kamu. Aki ennyire agyament, az nem felevente bantalmaz.amugy tessék szépen eladni a lakást felezni a lovet saját lábra állni és voila.
2023. júl. 12. 12:24
2/11 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu. Minden szó igaz. Rendőri jegyzőkönyvek támasztják alá.
3/11 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek jó így, többnyire engem ver. A gyerekek nem akarnak költözni, 14 éve ez az otthonuk.
#1, Hát nem tudom, hogy kamu-e, vannak tényleg elmeroggyant emberek.
Amúgy meg a rendőrök akkor miért nem csinálnak ezzel semmit? Én ezt nem akarom elhinni, apám rendőr, ha már ennyire elfajult a dolog, akkor már lépniük kellett volna és segíteni.
Amúgy nem tudsz elköltözni valami rokonhoz kis időre? Közben meg a férjedet kellene kirakni abból a házból.
2023. júl. 12. 12:42
#1 Nem kell lekamuzni mindent, amiről fingod sincs. Apám is hasonló habitusú volt, ő sem vert minket szarrá minden nap. Olykor-olykor elborult az agya és hasonló szintű "hibáktól", mint amit a kérdező is említ.
Miért nem tudsz szimplán csak kussolni, ha semmit nem tudsz az ilyen helyzetekről? Miért szólsz hozzá olyan témához, amiben konkrétan nullával egyenlő a tudásod?!
2023. júl. 12. 12:47
#4 Nah, ha rendőr az apukád, kérdezd már meg tőle pls., hogy az ilyen abúzív patkányokat hogy lehet eltávolítani a lakásból és a család életéből. Ez engem is érdekelne.
2023. júl. 12. 12:49
4-esnek fogalma nincs a magyar viszonylatokról. Az én javaslatom a következő, ha már a mentális egészség kategóriába írtad ki. Menj el tb-s pszichiáterhez (az ingyen van, a férjed se fog tudni róla, neki ne is mondd el, háziorvostól se kell beutalót kérni, de időpontot kell kérni a helyi pszichiátrián). Amikor elmész elmondod neki milyen helyzetben vagy. Nem azért mész oda, hogy a férjedet változtasd meg, hanem azért, hogy te magad ki tudj lépni ebből az élethelyzetből. Nyilván beszűkült állapotban vagy, nem látod még a kiutat. A gyógyszer elkezdése után még hetekig nem is javul az állapotod, de ha szerencséd van és jó gyógyszert kaptál akkor elkezd kitisztulni a fejed és addig megoldhatatlan helyzeteket is más perspektívában láthatsz. Az is lehet, hogy a férjedre is jó hatással lehetsz, de én azt gondolom ebből a kapcsolatból ki kell lépned. De ez még messze van, most ne azon gondolkodj, hogy hogyan menekülj, mert ehhez be vagy már szűkülve. Most azon gondolkodj, hogy összeszedd a gondolataid és mit mondasz el a pszichiáternek és esetleg mit nem.
2023. júl. 12. 13:10
8/11 A kérdező kommentje:
Ha a lányod, vagy női rokonod ebbe a helyzetbe kerül, neki is ezt fogod tanácsolni?
Ezt tőlem kérdezed? (7-es vagyok)
2023. júl. 12. 13:39
"Az is lehet, hogy a férjedre is jó hatással lehetsz"
Hát ez nagyon jó🤣🤣 öröm itt olvasgatni a sok okos kommentet
Szerinted aki veri a családját arra még lehet jó hatást gyakorolni?
2023. júl. 12. 16:57
További kérdések: