Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 hónapja szedek 0.25 frontint...

1 hónapja szedek 0.25 frontint, most abbahagytam és szinte nem tudok aludni nélküle. Meddig tarthat ez?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ennyi idő alatt a frontin miatt lehet? Előtte sem voltam jó alvó de azért ennyire rossz sem.
2023. júl. 8. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Most már egyáltalán ne vegyél be ilyet. 1 hónap után jelentősen megnő a hozzaszokas esélye. Leszokni róla meg annál nehezebb, minél tovább szeded.

Próbálj ki más alternatívát. Pl relaxáló, sport, ha van kerted akkor kerteszkedj.

Legyen lefekvés előtti rutinod, alvás előtt 1-2 órával minimalizald a képernyőt.

Frontin helyett probald meg a melatonint vagy az ilyen valerianahoz hasonló készítményeket.

2023. júl. 8. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szedtem, de nem találtam értelmét, így abba hagytam. Három napig nem aludtam, mindenem fájt, aztán szépen rendbe jöttem. Óvatosan minden antidepresszáns gyógyszerrel.
2023. júl. 8. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó te mennyit szedtél és mennyi ideig?
2023. júl. 8. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Én pár nap alatt raszoktam

3 éve szedem, nem is tudnám elhagyni

De van sok mellékhatása

2023. júl. 8. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem max 1 hét.

0,25-ös nagyon kicsi dózis, már ha tényleg csak napi 1-et vettél be.

Gyorsan ki fog ürülni. Lehet egy kis mentális zavar is mögötte, hogy eddig könnyen elaludtál, és már azért is úgy gondolod, hogy nehezen alszol el, mert nem szeded.

2023. júl. 8. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az utolsó napokban már 0.25el is alig aludtam el. De lehet más is hogy nem fáradtan le napközben stb. Köszi a választ.
2023. júl. 8. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!