Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen érzés egy bentlakásos...

Milyen érzés egy bentlakásos elvonón élni akár egy évig?

Figyelt kérdés
Úgy tudom pár hónap után lehet csak kijönni, persze ki lehet előbb is, csak akkor nem kell már visszamenni. És általában 1 évig tart a kezelés. Mit csinálnak bent ilyenkor az emberekkel? 1 év alatt nem csömörlenek bele a bentlétbe, meg hogy folyamatosan újabb függők váltják egymást? Pár hónapig/hétig senkivel nem beszélhetnek a kintiek közül úgy tudom, de ha szó szerint mindent, telefont, tvt stb elvesznek tőlük, akkor mivel foglalják el magukat egész nap?
2023. júl. 6. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Négyzetes
2023. júl. 6. 08:51
 2/6 Thunderfairy ***** válasza:
Én nem akarom tudni.
2023. júl. 6. 09:25
 3/6 A kérdező kommentje:
De csak van itt olyan aki volt már bent, vagy akár van olyan ismerőse aki mesélt róla neki.
2023. júl. 6. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mii? Se TV?? Se Telóóóó? Jesszusom! Létezik ilyen kegyetlen hely? Hát ezek nélkül élni sem érdemes! Ez maga a földi pokol lehet...
2023. júl. 6. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Én már vagy 3 éve nem tvzek, nincs is nekem. Viszont arra lennék kíváncsi hogy milyen bezárva lenni 0-24ben hónapokat (csak hónapok után lehet kimenni hogy visszaszokjanak az életbe, már ha addig ki nem iratkoznak) "sorstársakkal", és hogy nincs magánéleted (2-3 ágyas szobák vannak), be van osztva az egész napod..
2023. júl. 6. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen lenne bakker? :D

Nyilván nem egy Hilton, de attól még mert pár dolog kívül esik a komfortzónádon, még teljesen élhető körülmények vannak. Másrészt ide MEGGYÓGYULNI járnak az emberek, nem a privát szféráér. És itt a többségnek pont arra van szüksége, hogy rendszer legyen az életébe, amihez az előre megírt napi menetrend a legtökéletesebb eszköz.

2023. júl. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!