Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon meg vagyok ijedve mit...

Nagyon meg vagyok ijedve mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagy trauma ért, aminek következtében a munkahelyen rosszul voltam pszichésen, felhívtam este a főnökömet. Azt mondta kivehetek egy hét szabit. De! Utána jött egy kinzó gondolat, hogy mi van ha az egész beszélgetés nem történt meg, csak én képzeltem és ha nem jelenek meg, kirúgnak. Ráirtam ismét a főnökömre hogy megköszönjem neki, amit látott, illetve csináltam képernyőfotót a lebonyolított hiváslistáról. De még így is félek nagyon! Skizofréniában előfordulhatnak ilyen gondolatok?
2023. jún. 30. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:

"Skizofréniában előfordulhatnak ilyen gondolatok?"

Igen, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. (Persze ha diagnosztizált skizofrén vagy, akkor nyilván annak egy megnyilvánulása ez is.)

Hány éves vagy? Volt a családban (értsd: közeli vérrokonok között) mentális betegség? (Ha volt, mi?) Ezen az irreális félelmen kívül vannak más tüneteid? Pszichológussal beszéltél a trauma kapcsán? (Ha még nem, tervezel menni?)

2023. jún. 30. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez a diagnosztizált betegségem, Ketileptet, Frontint, Rexetint szedek. Anyukám és öcsém is skizofréniával kezelt. Állandóan rettegek valamin, pl most amit leírtam. Rablás áldozata lettem, és hétfőn van időpontom pszichológushoz.
2023. jún. 30. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!