Normális az, hogy nem akarok élni?
Nincsenek céljaim, vágyaim, kedvem, nincsenek barátaim de igazából kedvem sincs beszélgetni senkivel. Nem szeretem a munkámat de pénzt keresni muszáj. Amúgy se tudom, hogy milyen munkában lennék jó. Időm sincs semmire most beraktak 7 napra dolgozni egymás után.
Szedek gyógyszert depresszióra de mégis azt érzem nem akarok élni, ez normális? Lehet, hogy az élet egyszerűen nem nekem való?
Szegènykèm 🥺
Csak az erősek lehetnek boldogok,te nem vagy az.
Nem vagy egyedül ezzel a problèmával ,az emberisèg 30 százalèka ebben a helyzetben van ,csak nem beszèlnek róla.
Valamit tenned kell. Èn a helyedben valami uj szakmát tanulnèk mert a mai modern világban tudás nèlkül hallott vagy.
Nagyon fiatal vagy meg. Kezdj el tanulni, barmit, akar egy uj szakmat. Legyel egyeni vallalkozo, burkolo, festö, kertesz, esetleg informatikus, szakacs, barmi ami egy kicsit is erdekel.
Amig a csaladdal elsz, probalj meg sporolni, felre tenni penzt. De akar kereshetsz alberletet is, eleg idös vagy ahhoz, hogy egyedül elj, epitsd - szepitsd az otthonod, elmenj bevasarolni, fözz -es takarits magadra.
Keress masik munkahelyet, ahol jol, vagy jobban erzed magad.
Pedig az élet olyan szuper jó::))
Nézd mindenek a jobbik oldalát ::))
4 - "nem vagyok erős se fizikailag se lelkileg"
Más sem erősebb. Csak tudják, hogy most mi kell, és mennyi elég.
"most beraktak 7 napra dolgozni egymás után" - Jól fog menni, és ennyi most pont elég.
Mit szeretnél még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!