Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rxulti rosszul vagyok a...

Rxulti rosszul vagyok a gyógyszer tol mikor hat?

Figyelt kérdés
Tehát 4 napja szedem de semmi jótékony hatást nem érzek csak rosszul vagyok tőle mikor múlnak el?1mg őt szedek.

2023. jún. 26. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem nem normális, hogy halluzol tőle, de mi lenne, ha esetleg megpróbálnád holnap felezni? Felezhető tabletta?
2023. jún. 26. 15:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Inkább be se szedem felét sem.mennyi idő mire kiürül a szervezetből?
2023. jún. 26. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Dokival kéne beszélni.

Lehet nem is a gyógyszer okozza

2023. jún. 26. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Megértelek, sajnos vannak tolerálhatatlan mellékhatások. Hát felezési időt kéne tudni, de hiába tudnám, nem értek hozzá, hogy pontosan mit jelent. Szerintem holnap még nem leszel jól, de holnapután már igen.
2023. jún. 26. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:

13

Minden esetben annak a híve vagyok én is, hogy dokival beszéljük meg. De a pszichiáterek külön állatfajta, már elnézést. Nekem volt olyan, hogy térdenállva könyörögtem, hogy vegyék el a gyógyszert (kórházban voltam, nem tudtam magamtól elhagyni), annyira borzasztó mellékhatása volt. Vártak vagy két hetet, mert azt mondták, hogy nem a gyógyszertől van. Hát akkor mégis mi a jóistentől lett volna? Persze, hogy elmúlt a mellékhatás, mire végül elvették azt a kib.szott gyógyszert.

2023. jún. 26. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Már kidobtam a gyógyszertarba a tárolóba őket
2023. jún. 26. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Kár érte, de hallucinációt nem okoz. Mielőtt szedni kezdtem minden magyar és angol nyelvű tájékoztatást elolvastam róla.

Engem pörget és energiát is ad, első hetekben túl is pörgetett, de már megszoktam, így jó az 1mg.

Semmi mellékhatást nem tapasztaltam.

2023. aug. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!