Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így okozhat elvonási tüneteket...

Így okozhat elvonási tüneteket a Rivotril 0.5mg?

Figyelt kérdés

Elalváshoz szoktam kizàrólag 0.5mg-ot, a legkisebb dózist bevenni. Kb 1.5 éve írta fel a doki először. Kb heti 1x vettem be, de volt hogy hetekig, egy hónapig egyáltalán nem szedtem.

Már egy hete nem vettem be. És nem is akarok többet, legalábbis nem hetente/két hetente, ahogy eddig. Hanem mèg ennél is ritkábban.

Számítsak elvonási tünetekre vagy már egy hét alatt jelentkeztek volna?

Légyszi olyanok írjanak csak akik szedték és van vele tapasztalatuk!

Köszii

2023. jún. 23. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Már jelentkeztek volna. Mivel ki tudsz gond nélkül hagyni 1 hetet, így nem alakult ki. Egyrészt kicsi az adag, másfelől nem napi szinten szeded.

Ez úgy van hogy ha naponta szednéd, akkor idővel egyre kevésbé adná be a hatást. Ilyenkor van aki emeli a dózist. És idővel így alakul ki a függőség.

Amíg tudod magad tartani továbbra is így ilyen kis adagban, és legalább a heti 1 alkalmat, akkor sosem leszel függő.

2023. jún. 23. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez bíztató, köszi!
2023. jún. 23. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz szerintem!
2023. jún. 25. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!