Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni, ha a régi...

Mit lehet tenni, ha a régi nomádabb életben szívesebben élnék?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, budapesti.

Nem szeretem a fővárosi eletet. Szívesen élnék a múltban, amikor főleg csak mezőgazdaság volt, meg kisebb falvak. Persze békés időkre gondolok, nem amikor rettegtek az emberek.

Valahogy nem jó a közérzetem jó ideje, azt érzem nem nekem való az asztal fölött gornyedes irodai munkával.

Jobban érezném magam ilyenben de ez csak vágy. Idoutazo nem vagyok.

Sajnos tanyára költözés nem opció, ahhoz azért nagyobb gazdaság kéne, hogy valami anyagi haszon is legyen amiből fenntartom magam.

Viszont ebben a szorongó nagyvárosi életben sem akarok élni örökké.

Más nincs ezzel?

2023. jún. 23. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
16%

Még lehet benne részed, ha kiutálnak a Fenevad-rendszeréből.

Aki nem illeszkedik be, kívül találhatja magát, ez a közeli jövő.

2023. jún. 23. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Tanulj egy kis történelmet hogy tisztába legyél vele mire vágysz. Ha a mostani tanyasi élet túl kemény mit akkarsz a középkorban??
2023. jún. 23. 00:54
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Nem volt okostelefon, de az emberek foglalkoztak egymással és megélték a pillanatot, szekercével...
2023. jún. 23. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!