Mi van velem? (megjegyzésben...)
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem, de egyszerűen nem bírom az otthonlétet, főleg egyedül. Például ma kb 10-11 órát aludtam, reggeliztem két kenyeret, aztán elkezdtem halogatni a felöltőzést, rendrakást, mozgást. Kedvem elment,unatkoztam, energiám sem volt túl sok. 5 körül ettem ebédre egy szelet húst. Most nem rég öltöztem föl, mert szüleim megjöttek és nem akartam, hogy úgy lássanak. Semmi hasznosat nem csináltam egész nap. Ez nem az első ilyen. Mindig ilyen nyomott leszek, ha hosszabb ideig itthon vagyok. Nem tudom megítélni mi van velem és nem akarok beképzelni magamnak semmit, ezért sosem kérek segítséget a szüleimtől. Talán életmódot kéne váltanom itthon, szünetbe, de nincs elég motivációm. Közben van bennem egy szociális szorongás, ezért nem merek egyedül elmenni vásárolni vagy sétálni meg ilyenek, tehát nincs kedvem kimozdulni barátok nélkül. Remélem nem vagyok gyerekes és érthetően fogalmaztam. Előre is köszönöm a segítséget!2023. jún. 22. 19:48
1/2 anonim válasza:
Nem vagy gyerekes és érthetően fogalmaztál. ❤
Bár nem tudok segíteni.
2/2 anonim válasza:
Ha azt mind megcsinálnád, amit most nem, aktív és kellemes lenne az életed. Kezdd el, érdemes. Ha nem csinálsz semmit, csak értelmetlenül telik az idő, és egyre távolabb kerülsz a mozgási, barátkozási lehetőségektől. Ki kell menni a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!