Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Altató ami nektek is bevállt?

Altató ami nektek is bevállt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is szeretném leszögezni, hogy nem szeretnék hosszútávon altatókat szedni, hanem olyan megoldást szeretnék találni ami alkalmanként megsegítené az elalvást.

Eleve nem vagyok egy nagy "gyógyszer rajongó" vagyis inkább még fájdalomcsillapítót sem szedek be ha még tényleg nem muszáj, de sajnos az elalvás nálam némely helyzetekben elég rosszul megy (sosem voltam valami jó alvó) igazából az elalvás megy nehezen utána már oké.

Amikor másnap valami fontosabb dolog vár rám (akár munkaügy vagy magánélet) akkor sajnos az előző este képtelenség elaludnom sajnos túlságosan rá tudok stresszelni dolgokra és azon gondolkodni kb. egész éjjel és még rosszabb helyzetben leszek mivel fáradt leszek akkor amikor igazán nem kéne.

Tegyük hozzá, hogy nincsenek sűrűn ilyen napok ezért is az elején leszögeztem, hogy alkalmanként lenne csak rá szükségem és nem mindennap. Ehhez keresnék valami vény nélkül kapható gyógyszert, de ha ilyen nemlétezik akkor esetleg megkérem a háziorvosomat.

Ilyen magnézium, B-komplex, gyógyteák stb.stb. kipróbálásán már túl vagyok ezek sajnos kicsit sem segítettek.

2023. jún. 22. 13:59
 1/9 anonim válasza:
75%
Altatótól csaj jobban fáradt leszel. Melatonint vegyél.
2023. jún. 22. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

+1 a melatoninra.

Szerintem egy próbát meger egy 0.25os frontin vagy xanax.

2023. jún. 22. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem csodálkozom, hogy ezek nem segítenek, komoly alvásproblémán semmi gyógynövény nem segít. A melatonint kipróbálhatnád, de csak a gyógyszertári bio-melatonint, az 3 mg-os. Ha az nem akkor a Sanval altató gyenge, és az elalvást segíti. Altató és altató között van különbség, van ami az el, és van ami az átalvást segíti. Ha nem rendszeresen szeded nincs vele gond.
2023. jún. 22. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kipróbálom mindenképp a melatonint csak ugye ahogy írtam nekem alkalmanként kéne, és a melatonin véletlen nem úgy fejti ki a legjobb hatását ha hosszútávon van szedve? (Nem néztem még sosem utána, nem tudom, hogy működik)
2023. jún. 22. 14:22
 5/9 anonim válasza:
Ha minden nap szeded egy idő után nem ér semmit. Időnként kell szüneteltetni a szedését
2023. jún. 22. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, a melatonin azonnali hatást ér el.
2023. jún. 22. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én Zolepet szedek.
2023. jún. 23. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Bevált valamelyik?
2023. szept. 5. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Férjemnek az Atarax, nekem egy szem 0.25mg-os Frontin vált be.
2023. okt. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!