Miért lettem ennyire agyilag ny*morék? Mi bajom lett?
Azért azt értékelem, hogy szinte minden kérdés alatt megjelenik valaki, aki azonnal javasolja, hogy rohanj pszichiáterhez gyógyszerért.
Mintha egy alkoholista azt tanácsolná mindenkinek, hogyha ér egy kis stressz, húzz le egy felest azonnal, csak mert neki is ez segít.. :D
Lehet semmi bajod sincs, az életben millió stresszhelyzet van, amikor rosszabbul teljesítünk. Ezért még nem kell kórházba vonulni.
Nekem nem tetszik, hogy nyomoréknak nevezted magad, erről le kéne szokni.
A szavaknak tényleg ereje van.
(Én ma hajnalban àtmentem egy piros làmpàn, van ez ìgy. Még jò, hogy üres volt a ùt, megijedtem én is, hogy mit csináltam, de ettől még nem leszek nyomorék.)
6-os: az alkohol és a gyógyszer nagyon durván más kategória.
Akinek valós mentális betegsége van, annak a gyógyszer rakja rendbe a szervezetét, hogy normálisan funkcionáljon. A depresszió-szorongás egyik tünete az, hogy feledékeny lesz az ember. Egy 25 éves fiatalember nem felejt el lényeges dolgokat csak úgy.
A mentális betegség sokkal, de sokkal több mint szomorú vagyok, kedvetlen vagyok... Akinek nem kell, annak nem írnak gyógyszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!