Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Házi orvos felír altatót, ha...

Házi orvos felír altatót, ha megkérem?

Figyelt kérdés

2 hónapja elkezdtem altatót szedni, mert napokig nem bírtam aludni. Szakítás, munkahelyi és családi problémáim is voltak/vannak, nagyon stresszesnek, feszültnek érzem magam.

Mostmár csak fél-negyed tablettát szedtem a kezdeti 1 egész szemhez képest.

Viszont borzalmasan alszom, 3 órákat napokig, majd mikor kimerülök, akkor altatóval sikerül 6-7-t, de teljesen kivagyok, alig létezem.

Felírhat a házi orvos altatót, ha kérem? Elfogyott az előző doboz..

2023. jún. 19. 10:21
 1/8 anonim válasza:
29%
Megkérdezhetem,hogy honnan volt az előző doboz? csak ugy nem kapkodunk be mindenféle talált bogyókat,még ha a szomszéd adja,akkor sem. Lenyúltad Anyutól és rákaptál? Na majd mesélj,mert komoly dolgoról van szó
2023. jún. 19. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem jó így, kérdező. Pláne ha vényköteles gyógyszerről van szó, azt nem lehet csak úgy szedni, ha nem neked írták fel. Ezzel a problémával eleve a háziorvost kellett volna felkeresni. Tedd meg most, mondd el a problémát, ő pedig eldönti, hogy mit ír fel, ha egyáltalán, és mi egyebet javasol.
2023. jún. 19. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyem pl felírja ha szépen kérem, de van akinek a háziorvosa még antibiotikumot sem ad meg tp-re sem írja ki😄
2023. jún. 19. 10:33
 4/8 A kérdező kommentje:

1-es, igen, rokonnak írták fel, de ő nem szedte be.

Tudom, hogy nem játék ez az egész... én sem jó kedvem szedem be ezeket a szrokat..

2023. jún. 19. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Kértem időpontot mentálhigiénés rendelésre pszichiáterhez. Nagyon kivagyok ettől, kimerült vagyok, függő az altatóra. Nem jó így...
2023. jún. 19. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek is, remélem megoldódik, mert nagyon kivagyok...
2023. jún. 19. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez még jobb is, mint a háziorvos, jól tetted, sok sikert.
2023. jún. 19. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy a francba ne, haziorvosok es az en haziorvosom nyugodt szivvel es lelekkel irogat fel Rivotrilt meg 0.5mg Xanax 100x kiszerelest.

Csak meg kell talalni a hozza nem ertot. Egyszer szoba kerult hogy a Xanax benzodiazepine (en allitottam), o valasz az nem "benzodiapin, a seduxen az".

2023. jún. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!