Hipnoterapeuta segíthet egy 4 éves nem beszélő kisfiúnak?
4!
Onnan jött, hogy járunk TSMT-re de egyelőre nem használ, és szeretnek másféle irányt venni. Persze a tornát csináljuk továbbra is.
Felmerült autizmus gyanú, de egyelőre nem tudják pontosan.
5! Hidd el, probaljuk őt motiválni. Emellett nem csak levan téve elé minden. Van hogy 15x megkérdezem kérsz inni, mikor rámutat. Néz rám, nagy nehezen idegből kisikít magából egy kiiiiiiirszt, és ennyi. Ennek is örülök igazából, de édeskevés 😌
4 évesnek már tisztában kellene lennie h a névmásokkal, hogy nem azt mondjuk ha szomjas hogy"kérsz inni", hanem "én kérek inni" . Ebből a szempontból, ha még nem is tud beszélni, de fejlettségben sincs ott ahol kellene.
Nem hipnotizálás kell ide hanem szakszolgálat
Nem.
Hasonló helyzetben voltam az hozta meg a változást, hogy kicsit nagyobb gyerekek társaságában egy szituációs játékba vonták be ahol megbeszélték kinek mi lesz a szerepe. Így kezdett beszélni. Lassabban értette meg a mondott és az olvasott szöveget, de ma már kiváló családapa, nagyon jó szakember.
Oviba most fog menni a kisfiad?
Vagy màr egy èvet lejàrt?
Mit mondanak az ovònök?
Egyèbkènt jól alszik,jòl eszik,szobatiszta?
Szegèny biztos nagyon frusztrált lehet.Keress egy jó logopèdust de olyat aki tènyleg jó ,ne olyat aki ki van ègve ,mert ilyennel is talalkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!