Úgy érzem nem vagyok elég erős hogy egyedül legyek. Hogy erősödjek meg?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 14:08
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó lesz neked, ha hozzászoktatod magad az egyedülléthez. Ha esetleg túl jól sikerül, akkor úgy járhatsz, mint ahogy én jártam: addig edzettem magam az egyedüllétre, az örömtelen életre és az elviselhetetlen munkateher elviselésére, amíg néhány év alatt szkizoid személyiségzavarossá és diagnosztizált elmebeteggé nem váltam. Vigyázz, nehogy árts magadnak!
2/9 A kérdező kommentje:
Vigyázok szeretnék majd ismerkedni másokkal csak nekem az csak személyesen megy és most is barátkozom. Csak túl sok minden zúdul rám így egymagamra úgy érzem.
2023. jún. 18. 14:30
3/9 anonim válasza:
Akkor most tisztázzuk: lelkileg nem érzed magad elég stabilnak ahhoz, hogy megállj egyedül a lábadon? Másképp fogalmazva kapcsolatok függője vagy, vagyis csak azért vagy egy sráccal (esetleg lánnyal), hogy ne legyél egyedül?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen
2023. jún. 18. 14:57
5/9 anonim válasza:
Sajnos ez egyre gyakoribb jelenség...
Mióta érzed így? Jelenleg mennyi idős vagy?
Mennyire rendezett az életed?
6/9 A kérdező kommentje:
2 éve kb most 16 vagyok és nagyon rendezetlen de próbálom összeszedni magam csak ez nem a legegyszerübb dolog suli mellett.
2023. jún. 18. 15:03
8/9 anonim válasza:
Relaxációs technikák (pl. autogén tréning, mindfulness) használatát javaslom, azok rendszeres gyakorlása belső nyugalmat, biztonságot ad.
9/9 Paczalos István válasza:
Koleszt ajánlom első lépésnek. Leszakadsz a mamahotelről, megtanulsz valamilyen szinten magadról gondoskodni. Hiába vagy több ugyanolyan idős fiatallal együtt a koleszban, mégiscsak magadra vagy utalva valamilyen szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!