Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rosszul esik ez a...

Nagyon rosszul esik ez a pszichológusomtól?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok öngyilkossági gondolataim vannak és nagyon nehezen nyílok meg és beszélek. Meséltem a pszichológusomnak többször is,de azon kívül,hogy bólogatott nem mondott semmit. Úgyérzem teljesen lesz*r. Az előttem levővel mindig megcsúszik,mert sokat beszél a nő bent és rendszeresen az én időm lesz kevesebb,hogy be hozza a csúszást. Én csak 2 hetente járok az előttem lévőknek meg mindig mondja,hogy "Akkor jövőhéten". Ha nekem valamiért nem jó az időpontom 3-4 hét múlvára ad újat másoknak meg 1 hét. Nagyon szomorú vagyok rossz érzés mennyire nem érdeklek egy pszichológust se. Olyan rossz hallani az előttem lévőkkel mennyire foglalkozik velem meg nem. Nem tudom mit tegyek nem akarom otthagyni,de ez meg így nagyon fáj.

2023. jún. 17. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Elmondhatnád neki az érzéseidet.
2023. jún. 17. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy tűnik.
2023. jún. 17. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Válts pszichológust. Legközelebb igazi szakemberhez menj.
2023. jún. 17. 10:14
 4/9 Maneko válasza:
100%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz: keress egy másik pszichológust.
2023. jún. 17. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképp keress másik embert. Ha ezzel ilyen bajok vannak akkor egyértelműen nem illetek össze
2023. jún. 17. 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Mesélsz róla privátban?
2023. jún. 17. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Keveset fizetsz az a baj
2023. jún. 17. 12:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Állami pszichológus ezért biztos nem a pénz miatt van csak nem tudom másokkal miért törődik jobban mint velem. Tudom,hogy sok páciensének megadta a saját telefonszamát,ha baj van hívják fel nekem meg leírta a rendelőiszámát ami amúgy legtöbbször ki is van kapcsolva
2023. jún. 17. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Youtubon is van pszichológus, vele jobban járnál
2023. jún. 17. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!