Hogyan tanuljak meg együtt élni a pánikzavarral? Ez egy gyógyíthatatlan "betegség"? Azt mondta az orvos,hogy meg kell tanulnom egyutt élni vele. Irt fel nyugtatót,mert szorongásos pánikrohamaim szoktak lenni..
Figyelt kérdés
Amikor ram jon a roham félek hogy súlyos halálos beteg vagyok és nem tudok leszokni a folyamatos szív verés ellenorzesrol. A testi tuneteim már egyre gyengébbek lettek és nincsenek súlyos pánikrohamaim.2023. jún. 12. 10:41
11/18 anonim válasza:
Ez valami vicc? Mi az, hogy meg akarja tanítani neked, hogyan tartsd vissza a pisilést? Nem is értem:D
12/18 A kérdező kommentje:
Én sem értem. De azt akarja megtanítani hogy sokáig tudjam tartani a pisilést és ne pánikoljak be. Meg,hogy ne legyek szégyenlős . Engem ez már nagyon idegesít . Azt mondta,hogy ez valami teszt.
2023. jún. 12. 14:47
13/18 A kérdező kommentje:
Azt is mondta,hogy biztos hogy elotte is szorongtam már csak most felerosodott.... es hogy másfél év kemény munka kell ahhoz,hogy jobban érezzem magam
2023. jún. 12. 14:48
14/18 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez baromi fura. Volt jó pár doki, akikkel találkoztam az életem során, de még ehhez hasonlót sem kértek tőlem. Abban a pillanatban sarkon fordultam volna, és ráhívtam volna a diliházat. Ez abszurd...
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta,hogy idegkimerulest kaptam.
2023. jún. 12. 17:10
16/18 anonim válasza:
Egyet értek azzal, aki azt mondja keress másik orvost! Nem vagyok szakértő, de neked inkább lehet, hogy kognitív viselkedés terápia kell, amikor arra programozod magad, hogy nem mindenben a negatív dolgokat lásd, illetve valami olyan terápiát is el tudnék képzelni, ami segítene relaxálni, elterelni a gondolataidat a szívverésedről. Valamilyen zene vagy drámaterápiára gondolok, esetleg (alkotó) művészet terápiára. Pl. festőtanfolyamra járni. Sok gyerek mellett ez biztos nehéz, de ők fognak a legtöbbet profitálni, ha sikerül urrá lenned a betegségen.
17/18 anonim válasza:
Szia, tudom, hogy ez már nem mostani kiírás de én most találtam rá.
Januárban kezdődtek a pánikrohamjaim, ültem a suliban és erős szívdobogás, stb..stb.. tipik szorongásos pánikroham
Aztán jött a java, sürgősségi többször is, pulzus az egekben, szívritmuszavar-néha kihagy a szívem néha bedobban sorozatban
Állandóan nézem a pulzusom és a vérnyomásom és nem tudok szabadulni ebből a végtelen ördögi körből pedig nagyon szeretnék.
Többször is elhatároztam már magam, hogy mostmár abba hagyom mivel nem vagyok testileg beteg de 3 napnàl nem tudtam tovább tartani a jó állapotot...
Állandóan csattogtatom a fogam vagy rázom a lábam, hogy ne figyeljek a szívverésmre de akkor is csak arra figyelek...borzalmas
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy most? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!