ÖngIlkossági gondolatokkal mit kezdjek? Csak megakarok halni gyulolom az eletet szunjek meg masra mar nem vagyok ?
Keress fel egy pszichológust.
De akár nekem is írhatsz. Nekem is vannak efféle gondolataim.
Es a szeretteidre/ csaladtagjaidra nem gondolsz? Ha megteszed, nekik mekkora fajdalmat okozol...
Azert mert -jelenleg- most neked rossz, elmenekülsz. A könnyebbit utat valasztod, magadnak! - es akik gondolnak rad? Velük mi lesz? Szerintem önzöseg az öngyilkossag.
Sajnos rengeteg beteg gyerek születik, es sok ember valik betegge, akik küzdenek a gyogyulasert, az eletben maradasert. Te pedig eldobnad...
Ne feledd, ha nem lenne sötet sose latnank a csillagokat!
Én is magam alatt vagyok, egyszerűen nem merem megtenni.
Nem szeret senki sem, pedig én jószívű ember vagyok, nagyon vágynék a szeretetre.
10 éve senki nem ölelt meg, emiatt is nagyon rosszul vagyok.
Az aki a családra (vagy akár szerettekre) hivatkozik úgy, hogy még csak nem is ismeri a másikat, nem tudja milyen háttere van és, hogy egyáltalán van-e mellette valaki igazából szerintem az egyik legaljább ember akit valaha láttam. Ha az öngyilkosság önzőség, akkor ez pedig szadizmus (nem a szó szorosan vett értelmében).
Kérdező (valamint hetes válaszoló) biztos nincs semmi, ami érdekelne? Amiért érdemes lenne élni? Igazából én ott vagyok, hogy van, amikor el kell engedni a nagyobb dolgokat ilyen téren, mint a család, barátok, karrier vagy egyéb célok, hanem picit kisebbre kell menni. Nyilván hosszú távon ez nem megoldás, kell egy jó szakember is a továbbiakban, de eleinte segítenek a kisebb dolgok, mindennapi örömök is. Egy kedvenc zene, könyv, idézet, film vagy étel. Bármi.
Bárki is olvassa ezt (igazából ezt picit magamért is írtam) kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!