Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » ÖngIlkossági gondolatokkal...

ÖngIlkossági gondolatokkal mit kezdjek? Csak megakarok halni gyulolom az eletet szunjek meg masra mar nem vagyok ?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszelgess valakivel,vagy kerj segitseget,de ne old meg magad!!!!
2023. jún. 5. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy pszichológust.

De akár nekem is írhatsz. Nekem is vannak efféle gondolataim.

2023. jún. 5. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Miért vannak ilyen „sötét“ gondolataid? Minden problémàra van valami megoldàs!
2023. jún. 5. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Es a szeretteidre/ csaladtagjaidra nem gondolsz? Ha megteszed, nekik mekkora fajdalmat okozol...

Azert mert -jelenleg- most neked rossz, elmenekülsz. A könnyebbit utat valasztod, magadnak! - es akik gondolnak rad? Velük mi lesz? Szerintem önzöseg az öngyilkossag.

Sajnos rengeteg beteg gyerek születik, es sok ember valik betegge, akik küzdenek a gyogyulasert, az eletben maradasert. Te pedig eldobnad...

Ne feledd, ha nem lenne sötet sose latnank a csillagokat!

2023. jún. 6. 06:28
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
4-es! Most jól érzed magad, hogy a kérdezőre raktál egy jókora bűntudatot?
2023. jún. 6. 08:50
 6/11 A kérdező kommentje:
4-es nem erdekel mert masokat sem erdekel az en fajdalmam es ez nem egy jelelnlegi az az elmult 20on akarhany evem eredmenye ami miatt menni akarok senkit nem erdekel az amiken keresztul mentem amiket megeltem senkit engem sem erdekel senki.en rengeteget szenvedtem lelkileg rengeteget voltam korhazban gsogywzereken elek 15 eves korom ota most kozeledek a 30hoz egyre rosszabb probaltam sokszor talpra allni de nem elfaradtamnes elegem van a betegsegeimbol az orvosokbol a gsogyszerekbol a korhazakbol a kihasznalo szemet emberekbol akik akkor keresnek ha kell valami vay penz kell amugy leszarnak en is leszarom mindenkintudja hogy betegsegeim vannak es depresszios vagyok ezer eve ha engem leszarnak en is leszarok mindenkit ennmar ugy erzem sokat szenvedtem ugyhogy ennyi leszarom mar.
2023. jún. 6. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is magam alatt vagyok, egyszerűen nem merem megtenni.

Nem szeret senki sem, pedig én jószívű ember vagyok, nagyon vágynék a szeretetre.

10 éve senki nem ölelt meg, emiatt is nagyon rosszul vagyok.

2023. jún. 6. 11:37
 8/11 anonim válasza:
Minden rendben most?
2023. jún. 17. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Az aki a családra (vagy akár szerettekre) hivatkozik úgy, hogy még csak nem is ismeri a másikat, nem tudja milyen háttere van és, hogy egyáltalán van-e mellette valaki igazából szerintem az egyik legaljább ember akit valaha láttam. Ha az öngyilkosság önzőség, akkor ez pedig szadizmus (nem a szó szorosan vett értelmében).

Kérdező (valamint hetes válaszoló) biztos nincs semmi, ami érdekelne? Amiért érdemes lenne élni? Igazából én ott vagyok, hogy van, amikor el kell engedni a nagyobb dolgokat ilyen téren, mint a család, barátok, karrier vagy egyéb célok, hanem picit kisebbre kell menni. Nyilván hosszú távon ez nem megoldás, kell egy jó szakember is a továbbiakban, de eleinte segítenek a kisebb dolgok, mindennapi örömök is. Egy kedvenc zene, könyv, idézet, film vagy étel. Bármi.

Bárki is olvassa ezt (igazából ezt picit magamért is írtam) kitartást!

2023. jún. 18. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
ápr. 17. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!