Intravénás speed használat mennyire okoz erős függőséget?
Hát ja, ahogy az utolsó írja.
A speed nem olyan brutál mint a többi, de komoly pszichés függőséget okoz, valószínű vénásan mégkomolyabbat. Meth-et nem tudom ki szokta szúrni, de az önmagában gőzölve is olyan dúrva, hogy talán alig 20% jön le róla azelőtt hogy megpusztulna. A kóla nem olyan dúrva mint a meth, de sokkal komolyabb függőséget okoz mint a speed. Vénás MDMA használatról sem hallottam még sokat. Arra kevesebben kapnak rá, mert ugyebár partydrog és csúnya tőle az ember marhára, tehát utcán nem sokan járkálnak bebogyózva... De ha valaki ráfügg az se kellemes, és a hatásai is elég dúrvák folyamatos használatnál. Crack itthon nem nagyon van, csak annak nevezett valami designer sz4r, de aki arra rákap annak vége kb... Csak romák árulják, kb az összes függő alapból züllött, értelmes közegben nem található meg. Hernyó nem tudom mennyire van itthon még, nem nagyon hallok róla, bár azt csak junkiek használják szerintem, de arról mindenki tud mindent.
21-es vagyok.
A gőzölős kristályt szokták cracknek nevezni, ami designer f0s. De nem is mindig ugyan az. A megkapod 2 ezerertel vetekednek, mert akiket en tudok 5 ezerert vettek egy slukkot kb, amivel fel oraig elvoltak max utana meg jobban kattosak lettek. Valami brutal amit muvelt az emberekkel es a vilag osszes penze se volt ekeg ra. En is kiprobaltam, de szerencsere nem csusztam bele. Eloszor valami brutal jo flasht ad, aztan mar semmit csak azert szivod mert annak is a fuggoje leszel hogy szivod a gozt. Valami mocskosul leepiti az embert , legalabbis akiket en lattam a mai napig nem jottek le rola.
Heroin? Crack? Meth?
Ez nem az USA. Itthon ilyeneket ha kerestek se találtok. Legfeljebb valami többszörösen felütött mérget, ami esetleg emlékeztet rá.
Minőségi kapcsolatrendszer híján csak a fos ami elérhető. Azon se lepődnék meg, ha a kérdező se igazi speedel lőné magát, hanem speednek nevezett akármivel.
12es vagyok:én mikor nem volt speedem sokáig azt a gozolos ..ci kristályt vavy tényleg a banat tudja mi az patkánymereg eregettem,igazi o..tvar ahhoz kepest jo sokaig csinaltam a szívet nagyon gyorsan szetkapja volt olyan mentem az utcan le kellet guggoljak vagy uljek a foldre vagy barhova mert levegot nem kaptam már arrol nem is beszélve több napig gozolgetni milyen tudathasadást okoz,egyébként tényleg nem olcsó,mifelénk 10-15ezerért kaptál 1gt.Ami nagyon veszélyes volt mar belőle, gyorsbol simán ellőttem napi 5öt,és 15 év használat után bőven tudom milyen a jó.A bogyó nem vészes igazából a legbarátibb ezek közül,250mg mdma ló..fasz,bar erősen testsúlyfüggő 40kilós nőnek üt azért.Vannak jó ekik a piacon pl a kék punisher az full mdmas,az tény hogy undorítóan néz ki vele az ember az igazitól meg a szemed is becsipásodik😂
szóval a gözőlős s..zar mai napig nem tudom mi volt több év használat után de hogy biztos nem meth meg ilyenek az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!