Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 3 hónap szipuzás miatt nagyon...

3 hónap szipuzás miatt nagyon károsodhatott az agyam?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Relatív.
2023. máj. 31. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A megadott adatok alapján egy ezres skálán háromszáznegyvenkettő egész hatszázhuszonöt ezredet károsodott.
2023. máj. 31. 20:17
 3/11 anonim válasza:

vannak memória problémáid,beszédzavaraid,koordinációs zavaraid,koncentrációs nehézséged??

Egyébként a fehérvérsejteket is károsítja hosszú távú,csináltass vérképet

2023. máj. 31. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem annyira, mint másnak a több évtized extrém stressztől/depressziótól. Most már próbálj meg vigyázni arra, ami megmaradt.
2023. máj. 31. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Szipuzás kb 30 ève volt divat, ki a fene csinál ilyet manapság?
2023. máj. 31. 20:37
 6/11 A kérdező kommentje:

Picit mintha rosszabb lenne a memórián én nehezen koncentálok. A koncentációvan alapból is voltak problémáim. Éppen leazokóban vagyok. Nem akarok többé szipuzni

Aki meg azt kérdezi hogy miért éppen ezt csináltam: olcsó, legális, 18 alatt beszerezhető, viszonylag észrevehetetlen ha nem szívsz annyira sokat egyszerre

Mindezekkel együtt egy nagyon rossz választás.

2023. máj. 31. 20:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja meg még annyi hogý mikor nem szívtam mert le akartam tenni, nagyon rosszul aludtam meg nyilván most is, mióta elhatároztam.
2023. máj. 31. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Elnézést, mit szipusztál?

Ragasztott, Rush-t?

2023. máj. 31. 23:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Technokol, körömlakk lemosó, higító
2023. máj. 31. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, ennyitől nem károsodik.

Hihetetlen módon regenerálódik az ember szervezete, idegrendszere. Nyilván többet ne csináld, de emiatt ne aggódj.

Két okból tapasztalhatod ezeket a tüneteket, és az egyik az hogy csak bebeszéled magadnak.

A másik meg az, hogy valóban csökkenhettek ezek a képességeid, viszont csak ideiglenesen. Tehát minden visszafog állni.

Vigyázz magadra és az egészségedre! Tisztelt a testedet és az elmédet!

2023. máj. 31. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!