Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik félnek az utazástól,...

Akik félnek az utazástól, vagy távolabb kerűlni a lakhelyüktől azoknak mi okozza a félelmüket?

Figyelt kérdés
Ha reálisan végiggondolják akkor mi baj lehet? Nagyon sokan utaznak és mégsem történik általában semmi baj. Mi okozza a szorongást, félelmet ezeknek az embereknek?
2023. máj. 27. 07:20
 1/7 anonim válasza:
100%
Én nagyon függök az anyámtól. Már 32 éves vagyok, de mindig rosszul éreztem magam külföldi tengerparti nyaraláson is, mert nem volt ott az anyám. Nem szeretek, meg nem tudok nélküle elmenni messzire, mert rögtön jönnék haza, ha tudnék. Amúgy nem félek, csak nekem anyámon kívül nem nagyon van senkim és nem tudok elszakadni tőle.
2023. máj. 27. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Kedves Szadista! Ha ennek nincs egészségügyi oka, akkor érdemes nyitni mások felé is.
2023. máj. 27. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg tévesen az ősi ösztön kapcsolódik be valamiért az állatvilágból, hiszen akkor még tényleg fontos volt nem távol kerülni a szokasos élőhelyedtől.
2023. máj. 27. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A szorongas lenyeget nem erted. Nem realis. Nincs megmagyarazhato oka. Komfortzona elhagyasa. Valoszinuleg a lakhelyukon is szorongasra hajlamosak.
2023. máj. 27. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent mikor Mallorcan voltam, egy gyonyoru kikotore nezo szalloban, en rosszulvoltam attol, hogy tul szep, tul mediterran, tul photoshop. Covid alatt egy eszaki orszagban, rossz idojarassal nagyon sima vonalu hazakkal egy nyugodt, csondes vilag volt az otthon. Az utazas alatt az vigasztalt, hogy vegul teltek a napok es hamarosan hazamegyunk.
2023. máj. 27. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4:esnek: már hogy érteném a lényeget, a szorongás lényege pont az állatvilágból velünk maradt kontrollálhatatlan félelem ami tévesen valamiért beaktiválódik ès ez egyáltalán nem racionalis. Akkor lenne racionális félni a lakhely elhagyastól ha ténylegesen valódi veszélnynek lenne ezáltal kitéve az aki fél
2023. máj. 27. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én simán nem érzem jól magam emberek között, utazásnál meg általában emberek között van az ember.
2023. máj. 27. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!