Nem segít a terapeutám, konfrontáljam?
Hosszabb ideje járok már, és úgy érzem, hogy nem történik konkrét változás. Legalábbis nem enyhül a szenvedésem azon a területen, amin enyhülnie kellene. Kerülgetem, mint a forró kását a konfrontálást, pedig a saját pénzemmel és időmmel hazardírozom. Másrészt, egy biztos pont az életemben, mivel nincs szabad kapacitása szinte senkinek sem, csak hosszú, évekig elhúzódó várólisták vannak (hiába magánegészségügy). Hiába mondják könnyen azt, hogy "ne állj le a kereséssel" ha nincs senkinél sem szabad hely.
Fogalmam sincs, hogy mit csinálják, ennek ellenére úgy érzem, hogy ez az érzés kölcsönös, csak ő mégsem dobhat ki engem. Attól félek, ha rákérdeznék, akkor letagadná. Nincs vele egyébként probléma, csak nem tudunk mélyebbre ásni, mivel alig vannak célzott kérdései, de az a legfőbb probléma, hogy nem is nagyon tudunk kapcsolódni egymáshoz, mert úgy érzem, hogy bíráskodik felettem, és nincs eszköztára megküzdeni ezzel.
Mi a fenét csináljak?
Bármi zavar a terápiában, jelezd vissza neki a lehető leghamarabb. Nincs értelme annak ha csak kínlódtok, rosszul érzed magad, nem haladtok.
Ettől függetlenül az hogy nem tudtok mélyre ásni, közös felelősség is. Te mennyire vagy nyitott a folyamatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!