Hogy vegyem rá az orvost hogy levaltsa nekem a gyógyszer t?
Figyelt kérdés
Tehát a kventiax sr t ecsetelni mert altató gyógyszer nek jó másnak nem a dokim azt mondja nincs jobb szedjem ezt. Szedek még Amitrex Rivotril scippat. Holnap van hozzá időpontontom2023. máj. 24. 17:53
1/10 anonim 

válasza:

Csak az őszinteség segít, elmondod hogy változtatnál mert ez neked nem jó. Nem feltétlen jobb kell, hanem másféle. Én ezt mondanám így. Valami alternatíva, vagy adag módosítása stb.
2/10 A kérdező kommentje:
nem változtatott rajta...
2023. máj. 25. 14:09
3/10 anonim 

válasza:

sajnálom :( akkor lehet inkább az orvost kéne leváltani nem a gyógyszert
4/10 A kérdező kommentje:
azt nem tudok
2023. máj. 25. 22:02
5/10 anonim 

válasza:

Meg kellett volna kérdezni miért nem változtat
6/10 A kérdező kommentje:
hogy lehetne orvost váltananom?
2023. jún. 4. 18:15
7/10 anonim 

válasza:

Sztk-sra jársz? Magánba kéne menni inkább.
8/10 A kérdező kommentje:
Én is magánrendelés re gondoltam csak nincs pénzünk rá.volt ott egy másik orvosom aki jobban állította be a gyógyszert és nem jött a sablon szövegeivel hogy kell orvost váltani?
2023. jún. 16. 19:16
9/10 A kérdező kommentje:
Nem érzem jól magam nála anyukám meg szarik bele hogy tudnék orvost váltani? Magán rá sajnos nincs penzem
2023. jún. 17. 12:13
10/10 anonim 

válasza:

Banyek, a bajokat nem old meg egy pirula sem, elfedi a kint . Kerees eletmódvaltast , ez betégsegipar extra üzlet nem eü .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!