Bipoláris depresszió hogyan kezelhető gyógyszerek nélkül?
Sajnos nekem is bipoláris depresszióm van. Engem évek óta kezelnek gyógyszerekkel. Nem is merek arra gondolni mi lenne a gyógyszerek nélkül.
Szedem a gyógyszert, mindig megyek kezelésekre de ma legszívesebben mindent feladtam volna. Lehet holnap kitünően leszek. Borzasztó ez a mókuskerék.
Én azt próbálom, hogy tartózkodom attól, hogy nagyon jól érezzem magamat, nem iszok semmit, bulizni sem megyek mert utána nagyon rossz érzésem van. Már örülni sem merek semminek mert utána jön a hullámvölgy.
Nálad mióta van ez?
Sajnos az évszakváltozások nem jók rá, meg a gyógyszer elhagyása se.Most kéne visszamenned a dokidhoz. Ez a legnehezebb benne, mert valahogy a d idején nincs erőd a m idején meg eszedbe se jut visszamenni, és minden erődet elfecsérled ahogy pörögsz, aztán visszaüt.
Bátorságot, kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!