Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet együttélni a...

Hogyan lehet együttélni a depresszióval?

Figyelt kérdés
Enyhe depresszióval küzdök, nem volt komolyabb bajom és nincsenek öngyilkos gondolataim, viszont a személyes kapcsolataimra rányomják a bélyeget. Szeretném tudatosan kezelni a dolgot és megtanulni depresszióval élni az életemet. Hogyan érdemes ezt elkezdeni?

2023. máj. 2. 01:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kerdezo, akkor ne exborder tanacsaira halgass.
2023. máj. 2. 12:25
 12/27 anonim ***** válasza:
11-es ... van benne valami, ha rám hallgat, még a végén gonosszá változtatom XDDD
2023. máj. 2. 12:34
 13/27 anonim ***** válasza:
A nárcisztikusok nem abban a legjobbak, hanem abban, hogy jól leszívják a másik energiáit.
2023. máj. 2. 12:36
 14/27 anonim ***** válasza:
leszívnám én is a tiédet amúgy, hátha akkor több energiám lenne ... sokszor lefárasztom a kollégáimat is a munkahelyen ... :S
2023. máj. 2. 12:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Az enyémet ugyan nem fogod :D
2023. máj. 2. 12:44
 16/27 A kérdező kommentje:
Már csak ezért a válaszokért megérte kiírni😂😂 komolyabbra forditva a szót, 22 éves joghallgazó vagyok, mellette szakkoli, eléggé zsúfoltak a napjaim. Hiába vagyok emberekkel körülvéve, sajnos a lehangoltság miatt kevés barátom van, kapcsolatom sem volt még, leginkább a depresszív attitűd miatt. Megnehezíti ez az életet, de azt gondolom így is rengeteg dolog miatt lehetek hálás. Sajnos ezzel az eggyel nem tudok mit kezdeni, voltam pszichologusnál, de nem sokat segített. Nem szeretnék ez ellen tovább küzdeni, el kell fogadnom a limitáltabb határaimat és hogy kevesebb ember fog szeretni magamért
2023. máj. 2. 12:54
 17/27 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha megtalálnánk a titkát, hogy lehet házilag bombát készíteni ... akkor én bevetném bárhol ... egy A világ megteremtéséért.
2023. máj. 2. 13:10
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, meddig jártál pszichológushoz? Mert ez egy hosszabb folyamat, nem egy-két ülés az, ami változást eredményez.
2023. máj. 2. 13:30
 19/27 A kérdező kommentje:
3 évig
2023. máj. 2. 13:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Bármilyen antidepresszánst szedtél? Illetve valamilyen konkrét oka van a depressziódnak, vagy pedig csak általánosságban van egy ilyen állandó nyomott, szorongó érzésed?
2023. máj. 2. 13:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!