Mennyi idő után látszódik meg valakin a tartós kábítószer használat? (amfetamin)
En igy masfel ev nem mindig rendszeres sot valamikor 4 honapig semmi jellegu karrierrel se tudok semmi jot josolni.
Mindig mikor nem spzek visszahízom magam ha hagyok rá időt anélkül hogy újrakezdeném.
De pl tavaly nyáron elég volt 5 nap ahhoz hogy leamortizáljam magam. Előtte 4 hónapig semmi, felhíztam amit fel kellett mentálisan se voltam rottyon. Az 5 napot vegig toltam alvas nelkul minimalis kajaval amit epp tudtam enni az ilyen par kanal levesek, pár szelet csoki meg ilyesmi. A végére már sztem kb vegkimerulesnel jartam mert halluztam meg mar alig fogtam fel mi tortenik olyan faradt lettem hirtelen. Soha tobbet ilyet. Valamikor 3 hetig csinaltam par nap kihagyassal szinte mindig. Ott egyik spanom is romon volt már és felmentem hozza egyik hetvege este hogy majd megyunk bulizni. Aztan igazabol rajottunk hogy be vagyunk mar reccsenve az elmult hetektol undorito egy szar az egesz es orokre abba kene hagyni mert ez csak rosszabb lesz nem jobb. Ezt az orokre abba kene hagyni dolgot egyikunknek se sikerult meg. A mentalis fuggoseg szar dolog. Ha probalsz odafigyelni magadra a viselkedesdre erzelmeidre, gondolkodasodra hamar eszre lehet venni hogy el tud vinni nagyon kemenyen is. Az en 5 napos menetem utan amibe benne volt egy munkanap, egy repulout, 2 buli reggel 6ig zakatolva meg afterek ilyesmi az nem tudom hany kg minusz volt de anyám egyből mondta hogy 5 nap alatt sikerült leamortizálnom magam megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!