Meglehet őrülni a gyári munkától ?
Hát én nem gyárban,de egy német multinál dolgoztam 10+ évig.
Igazából olyan érzés volt,mintha eladnád a lelkedet,de nem kapnál érte semmit. :D
Ilyen,hogy 13.havi vagy béren kívüli juttatások na azt felejtsd el.
5 év után kaptunk egy könyvet ami a cég történetéről szólt.
10 év után pedig kaptunk egy érmét, amin a cég neve volt rajta,és egy 10es szám.
3/3 ez mekkora szánalmas cég. Még egy komolyabb vacsora sem volt?
Sógorom osztrák cégnél kapott karácsonykor egy borítékot,amiben volt egy A/4es lap: ha hoz új kollégát,kap bónuszt. Kis cég ,de akkor is gáz 🤣
Az én számítógépes munkám is monoton,de szeretem, részben azért,mert nincsenek benne nagy meglepetések.
Ami a gyárban engem zavarna,az a zaj,az szerintem nagyon káros illetve ha bizonyos vegyi anyagokkal dolgoznak,amit az is belélegezhet kis mértékben,aki nem konkrétan azzal dolgozik.
Előző munkahelyemen egy hetet voltam a szereldében,engem ezen említett dolgok zavartak.
3# vagyok
Én nem szánalmasnak mondanám, inkább cinikus.
Ez inkább szerintem a dolgozó megalázására ment.
Úgy voltam vele,hogy inkább akkor ne adtak volna semmit.
Jó tényleg, volt vacsora minden évben egyszer.
Egy ilyen vacsorán voltam 10+év alatt soha többet.
Ételjegyeket kaptál,
2 a kajára,2 a sörökre.
Pl.1 ételjegy 1 leves
1 jegy 1 sör
( legolcsóbb csapolt borsodi volt benne)
Ha elfogytak a jegyeid utána saját zsebből ment.
Azon az egy vacsorán se éreztem jól magamat,mert még ott is az a fillérb@szás ment.
Minnél magasabb az IQ-d, annál jobban éget ki és őrülsz meg a repetitív, unalmas munkától. Az okos embereknek intellektuális stimulációra van szükségük, máskepp elindulnak az önpusztítás útján.
Aki gyári munkára alkalmas csak, annak ez nem is feltétlen fordul meg a fejében, hogy unalmas a munka. Tudja mi a feladata, megcsinálja és megy haza. Ő nem gondolkodik a folyamatok optimalizálásán, és hasonlóakon munka közben.
De igen, bele lehet őrülni a gyári munkába. Én egyetlen hetet nem bírnék ki a soron. De pénztárosként is hülyét kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!