Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen a kokain “lejövője” ?

Milyen a kokain “lejövője” ?

Figyelt kérdés
Sosem próbáltam és nem is fogom, de érdekel. Több helyen is olvastam, hogy “nagyon rossz” meg “szar”, meg hasonlók, de ez egy laikusnak nem mond semmit. Kifejtené valaki? köszi.

2023. ápr. 23. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
nagyon rossz és szar
2023. ápr. 23. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Akkor gáz ha nagy mennyiséget nyomatsz vagy intravénásan belövöd. Akkor nagyon húzós. Ópiátot kell rá nyomatni és akkor elkerülhető pl kratomot.
2023. ápr. 23. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Vagy nyomsz rá kis heroint. Akkor nincs lecsúszó :D
2023. ápr. 23. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De frontinnal vagy rivóval is el lehet utána aludni :)
2023. ápr. 23. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szívlapáttal a legjobb
2023. máj. 13. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Kokainnak szerintem elég laza, simán tudsz aludni.. na de a pervitin(metamfetamin)...annál rosszabb nincs.. száraz száj, étvágytalanság, alvásképtelenség.. nagyon szar.. a kokain zsibbasztja az orrod, nekem valamikor az ínyeket is, de ahogy elmúlik a hatás tudsz aludni, csak másnap nem túl nagy kedved van az életre. De fizikailag nem olyan szörnyű.

Tudsz enni is ahogy felkelsz, stb. De más cuccokkal szarabb. Az orr zsibbadás is elmúlik kb ahogy felébredsz :)

2024. febr. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!