Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudnék találni jó szexuálp...

Hol tudnék találni jó szexuálpszichológust? Én csak online írásba tudnék

Figyelt kérdés

2023. ápr. 22. 13:56
 1/3 A kérdező kommentje:
:(
2023. ápr. 23. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Aki vállal online ő is elvárja a videóhívást, az oka egyszerű mert így látja rajtad a reakciókat a beszélgetés közben.

Írásban nem hiszem hogy működik a dolog, arról nem is beszélve hogy az sem biztos hogy az első vagy épp a második pszichológus tud segíteni. De azért hajrá.

2023. ápr. 24. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is nehéz elképzelnem, hogy igazi szakember vállal csak írásban az előző válaszoló által írt ok miatt, de azért sem, mert ez egy szakma, abból él, csak írásban hogy hajtaná be a pénzét.

Ingyen Krisztus koporsóját sem őrizték, ugye?

Ingyen, írásban és név nélkül írj kérdést itt, ide vagy újat, tán szexológusok megszólítással, aztán reméld, hogy tényleg az is válaszol, vagy olyan, akinek a tiedhez hasonló problémája van vagy volt.

Vehetsz vagy kölcsönözhetsz is szakkönyvet, hátha megoldást találsz a saját problémákra, Hevesi Kriszta A szex útvesztőjében című könyvét pl. jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, mert szerintem elég alapos alapképzés, de biztos vannak neked jobban megfelelő könyvek is.

2023. ápr. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!