Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szokott valaki fájdalmat...

Szokott valaki fájdalmat okozni magának? Pl veréssel.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 18:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

sajnalom hogy ezen mentel at gyerekkent, el sem tudom kepzelni milyen lehetett.

A barataid valoszinuleg nincsenek otthon ilyen dologban. Az atlag emberek nagyon nem ertik meg hogy milyen egy mentalis betegsegben lenni, ezt probald megszokni es nem toluk varni az empatiat, ne magad okold emiatt.

mit szeretnel az eletben ugy nagyon nagyon? Mi tenne orokke boldogga?

2023. ápr. 20. 20:48
 22/34 A kérdező kommentje:

Az ha olyan gyógyszert szedhetnék amitől nem tudok emlékezni. Ami öszezavar anyira, hogy ne érdekeljen, hogy mi volt és mi van.

Van lakásom, van kocsim, sportoltam amit imádtam. Aztán előtört a depreszió és abbahagytam a sportot. Öszedölt minden. Az is megfordult a fejemben, hogy a kocsival fának hajtsak.

Az tenne boldoggá ha nem emlékeznék.

2023. ápr. 20. 20:53
 23/34 anonim ***** válasza:
mikor tort elo es mi tortent elotte ami kivalthatta
2023. ápr. 20. 21:03
 24/34 A kérdező kommentje:
Február végén. Olvastam gyereknevelős cikkeket és eszembejutott a gyerekkorom. 3 hét alatt fordult meg a világ anyira, hogy a diliházba zártak, mert elmondtam barátomnak, hogy fel fogom vágni az ereim.
2023. ápr. 20. 21:16
 25/34 anonim ***** válasza:

mar nem a gyerekkorban elsz

foglalkozz a jelennel valahogy, de gondolom most semmihez nincs kedved ismerem a helyzetet

dolgozni tudsz azert?

en kozel 30 vagyok, szerintem te talan egy par evvel vagy tobb evvel idosebb 30 - 40 korul? - azert elobb irtad hogy elvezted azert az eletet meg van lakasod, kocsid ott van anyud meg akivel beszelsz meg 2 baratod akik azert ha felhivtak a mentoket miattad torodnek valamennyire veled

kar lenne eldobni azert ezt a sok munkat meg mindent amid van - ha munkaval ha segitseggel szerezted akkor is tokmindegy

miert nem csajozol? Ezt azert mondom, mert hiaba erzed igy magad ha elmesz haverokkal vagy egyedul beszelgetsz csajokkal vagy barki massal, fel kell venned a maszkot, de legalabb addig is nem vagy ebben az allapotban hanem a maszkban

tudom milyen felvenni a maszkot, igaz en is kerulom sokat mert rohadt faraszto, de legalabb nem csinalok hulyeseget meg nem gondolok legalabb addig hulyesegre

2023. ápr. 20. 21:29
 26/34 A kérdező kommentje:
Dolgozni tudok. Mindent megteszek, hogy tudjak. 28 vagyok. Nem csajozok. Átvertek sokszor és nem bízok senkiben. Mindenki hazudik, átver és kihasznál. Dadogok és ronda vagyok. Örűlnek ha nem kell látniuk és hallgatniuk. Mindenkiben veszélyforrást látok. Senkit nem érdekel, hogy mi van velem. Lehet érdekel valakit, de én úgy érzem, hogy nem. Mindenkinek megvan a maga élete és nem akarnak az enyémmel foglalkozni.
2023. ápr. 20. 21:41
 27/34 anonim ***** válasza:

na en 27 vagyok apammal elek en is mar felnott ferfi vagyok, anyam meghalt 9 eve, nincs melohelyem, se kocsim meg semmi, valszeg nem is lesz egyik sem, en nem tervezem sokaig itt maradni.

de te ezeket ne engedd el amik most megvannak.

az hogy ki ronda ki szep az nincs konyvbe irva.

egyik ismerosom autista, posze es ~35 eves, nem hogy kapcsolata van, felesege van es egy kisgyereke - ha o talalt part akkor ne szorakozz velem hogy te ne tudnal.

Ne lass mindekiben veszelyforrast, csak egy kicsit nyiss egy picit csak es a tobbi jon magatol lehet ciki de akkor egyutt nevettek a cikin kesz.

"Senkit nem érdekel, hogy mi van velem."

"Mindenkinek megvan a maga élete és nem akarnak az enyémmel foglalkozni"

Ezzel a ketto mondattal viszont sajnos egyet kell ertenem.

Engem kidobott nem 1 pszichologus az ongyilkossagomhoz valo ragaszkodas miatt, nem tudnak segiteni. Pszichiaterek is egyre jutottak - csak en tudom mar megmenteni magam

A masik mondattal is, hogy mindenkinek megvan a maga elete, ez igy van. Ezert talalj egy olyan csajt meg haverokat akik megosztjak az eletuket veled.

Ha most akarsz belekezdeni a maganyos eletbe - en mar azt csinalom kisgyerekkorom ota, sosem voltak barataim, mindig elhagytak igy mar nem akarok allandoan csalodni

De ez az eletvitel nem eletkepes sajnos hosszutavon, tekints engem peldanak, hibaztam. Nyitnom kellett volna nekem is. De en is csak a felelmet lattam hogy elhagynak.

ki fogsz jonni ebbol - keress egy masik pszichologust tudom nehez most de szerintem nagy szukseged van ra a foglaljorvost.hu-n tudsz valogatni rengeteg van

pszichiater meg felir egy olyan gyogyszer kombinaciot amitol kijossz ebbol a sz*rbol szerintem.

hadd ne tevedjek, mar epp eleged tevedtem magamban meg masokban is.

2023. ápr. 20. 21:59
 28/34 A kérdező kommentje:
Ajánlottak pszichológust. Holnap fel lehet hívni. A pszichiáter 3 hétig nem foglalkozik velem. Utána lehet kérni más gyógyszerkombinációt. Szeretnék kijönni. Nem akarok benne maradni. Szeretnék segítséget kapni és elfogadom. De sok időre van szükségem, hogy a roszat jóra fordíthassam.
2023. ápr. 20. 22:05
 29/34 anonim ***** válasza:

nem fogsz benne maradni. - latom a hozzaallasodon hogy azert van ott pozitiv is: szeretnel kijonni, nem akarsz benne maradni

ez a ketto a legfontosabb.

ezek soha ne vesszenek el.

persze sok ido kell, atallni masik gyogyszerre, rendezni fejben a dolgokat meg ujraindulni meg amik neked kellenek - ismeros

jo lesz ez en nagyon kezdem ugy latni oszinten mondom nem ures szavak.

csak jarj ujra pszichologushoz minel hamarabb szerintem, legyen lelki tamaszod azert.

2023. ápr. 20. 22:22
 30/34 anonim ***** válasza:
En depresszioval generalizalt szorongassal panikkal szocfobia volt hosszu agorafobias idoszakom is alkoholista eletet is eltem most szedek antidepit meg frontint de minek magadvernyomas stb is van mindez 27 evesen eddig 2x probaltam kidogleszteni magam sajnos sikertelenul. Pedig mindennap gondolok ra mert annyira egy elcseszett nyomorult szanaalmas szenvedeses kinlodasos szar eletem van amit gyulolok sajat magamat is utalom hogy minek elek es reggel mikor felkelek mar megint minek de tenyleg mi a szarnak dolgozok aminek ertelme nincs se hazat nem veszek se kocsit se semmit ami fkntos lenne ha eletem vegeig dolgozok akkor se tudok szoval mar elengedtem mindent en sem akarok mar sokaig szenvedni ezen a nyomorult elbaszott vilagban27
2023. ápr. 20. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!