Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szokott valaki fájdalmat...

Szokott valaki fájdalmat okozni magának? Pl veréssel.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 18:27
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

A dulodettől feküdtem az ágyon, reszketve fáztam, izomrángásom volt, "nyugalmi" helyzetben 125-ös pulzus, légszomj, pupillatágulás, homályos látás, félelem a narancstól és a lefolyóból növő fűtől, a végtagjaim elzsibbadtak, megmozdulni nem bírtam, könyeztem, homályosan láttam, zavart voltam, nem fogatm fel, hogy hol vagyok, egész nap semmit nem ettem és szinte csak ágyban feküdtem.

A xanaxot felírhatja a háziorvos?

2023. ápr. 20. 19:39
 12/34 anonim ***** válasza:

Azert probald meg a venlafaxine-t, Olwexya a gyogyszer termek neve.

Xanaxot felirhatja haziorvos igen, de emelt tamogatasra pszichiater irhatja fel. Emelt tamogatassal kb 180 ft 30 db 1mg-os xanax, azaz 1 doboz.

2023. ápr. 20. 19:43
 13/34 A kérdező kommentje:
Jelenleg minden gyógyszerem rosz. Ezért a pszichiáterem 3 hét múlva már fogad is. Adig ezekkel kell kihúzni.
2023. ápr. 20. 19:52
 14/34 anonim ***** válasza:
Mi a diagnozisod/diagnozisaid? Es csak ezt a ketto gyogyszert szeded?
2023. ápr. 20. 19:56
 15/34 A kérdező kommentje:
Kevert szorongásos és depresziós zavar. Antidepi és nyugtató.
2023. ápr. 20. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:

Rengeteg opciod van.

Xanax helyett tenyleg ajanlom a rivotrilt vagy a medazepam-teva-t, nem kell 1 nap haromszor szedned hanem egyszer is eleg este lefekves elott vagy ha nagyon kell akkor reggel is.

Ezek 10 - 12 oran at hatnak.

Ha a pszichiatered komoly ember akkor at lehet gondolni a pregabalint is nyugtato melle hogy ne a labadat verjed.

Csak az a baj, hogy szerintem o sem tudja hogy ezt fel lehet irni szorongasra, pedig ott van az OGYEI alkalmazasi eloirasban.

Ha mirtazapine kornyeken vagytok akkor lehet jot tenne a triciklikus antidepik egyike. (A mirtazapine tetraciklikus). Ha nagyon ellenzed a venlafaxine-t.

Nincs alapbol magas pulzusod/vernyomasod nyugalmi allapotban? Mert lehet az is nyugtalan allapotot teremt, erre meg jo a metoprolol/propanolol.

Es igy akkor kb. igaz 3-4 gyogyszert szednel, de ha jol latom te is egy elorehaladott stadiumban vagy.

Nekem tobbfele szemelyisegzavarom van, sulyos rekurrens epizodikus major depresszioval, generalizalt szorongassal meg akut pszichotikus zavar (skizofrenia nelkul) - az utolso kb. annyit jelent ha nagyon ki vagyok idegileg akkor a depressziom atcsuszhat pszichotikus-depresszioba ha ugy gondolja.

Mar 4 ongyilkossagot tettem meg, koszontem el a vilagtol, de sajna meg itt vagyok..

Pszichologushoz nem jarsz?

2023. ápr. 20. 20:12
 17/34 A kérdező kommentje:

A mirzaten mellett motiválatlan vagyok, szomorú, depresziós és bőgök. Ágyban fekszek, nem eszek mert nincs kedvem, a mosatlant 4 napig gyűjtöm. A pezsgőspohárból is lehet kv-t inni ha nincs más.

Depreszió, szorongás, dadogás, önértékelési zavar, testképzavar, szuicid hajlam... 13 évesen már vagy 20 öngyilkossági kísérletem volt. Gyógyszer, kés, méreg...

Volt pszichológusom, de ma közölte, hogy felmond. Ajánlott helyette mást akinél jó kezekben leszek. Miután kijöttem a terápiáról majdnem pánikrohamot kaptam, hogy már nem mehetek hozzá. Könnyekkel és remegő kézzel kaptam be egy frontint, majd egy órával később mégegyet, de ígyis sírógörcs lett a vége.

2023. ápr. 20. 20:24
 18/34 A kérdező kommentje:
A szociális fóbiát kihagytam és van mégegy aminek nemtudom a szaknevét. Írtózok attól, hogy valaki hozzámérjen. Egy kedves kolega meg akart ölelni, de hátra léptem hármat, hogy nehogy hozzámérjen.
2023. ápr. 20. 20:25
 19/34 anonim ***** válasza:

szoval ez a gond ezert vered magad akkor, mert nem jarhatsz hozza

vannak barataid vagy hasonlo? Voltak regen?

szokott valaki erdeklodni hogy mizujsag van veled hogy erzed magad minden oke csaladon kivul (ha ok egyaltalan ezt megteszik)?

2023. ápr. 20. 20:30
 20/34 A kérdező kommentje:

2 barátom van. Velük ma vesztem ösze mert nem értik meg az érzéseim. Szerintük csak hoszti. Anyámmal néha beszélek, de semmiről nem beszélünk. Tesóimmal nem, apámmal évek óta nem beszéltem. Tegnap hivatalos ügy miatt találkoztunk és bocsánatot kért azért, hogy gyerekként sokat vert, de ez semmin nem válltoztat. Más meg nincs.

Barátaim nem értenek meg, mást meg nem érdekel, hogy mi van velem.

2023. ápr. 20. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!