Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szokott valaki fájdalmat...

Szokott valaki fájdalmat okozni magának? Pl veréssel.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 18:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
vagdostam/osom magam amikor ramjon, de volt hogy utottem a falat is, miert?
2023. ápr. 20. 18:42
 2/34 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy milyen módszerekkel lehet fájdalmat okozni magunknak a nehezebb napokon. Én vagdosni nem akarom, alkoholhoz nem nyúlhatok, de valami csak kéne. Most a verést próbálom. Valamelyest megnyugtat.
2023. ápr. 20. 18:45
 3/34 anonim ***** válasza:
kit akarsz te megverni
2023. ápr. 20. 18:48
 4/34 A kérdező kommentje:
Nagamat verem. Gyerekként is csináltam, hogy megnyugodjak. Adig verem a lábam amíg elzsibbad, aztán ha kicsit megpihen folytatom. De jó lenne valami hatékonyabb dolog.
2023. ápr. 20. 18:52
 5/34 anonim ***** válasza:
Mi az hogy hatekonyabb ilyen teren
2023. ápr. 20. 18:54
 6/34 A kérdező kommentje:
Olyan ami nagyobb megnyugvást ad.
2023. ápr. 20. 19:00
 7/34 anonim ***** válasza:
91%

Hat azt ne az onsertesben keresd, mert ma szetvered magad, holnap ugyanugy erzed magad.

Ha megnyugvast akarsz meg kinozni is szereted magad, akkor kezdj el antidepresszansokat szedni erre. Duloxetine, venlafaxine-tol nem fogsz hizni, es nagyon hatasosak.

Esetleg egy kis benzodiazepinnel ki is lehet egesziteni, Rivotrillal, es ugy lenyugszol hogy a nyuszit simogatnad ahelyett hogy magadat utogetned.

2023. ápr. 20. 19:05
 8/34 anonim ***** válasza:
Ne a lábadat hanem a kukidat verd.Stresszoldó és nagyobb megnyugvást ad.
2023. ápr. 20. 19:13
 9/34 A kérdező kommentje:
Van bennem antidepreszáns. Mirzaten. Meg 3 frontin. A duloxetin rohamot okozott ami alatt majdnem újra kellett éleszteni.
2023. ápr. 20. 19:18
 10/34 anonim ***** válasza:

Szedtem a mirtazapine-t en is, jo az, csak picit felhizlalt, de mar letettem.

Hat nekem sincs jo tapasztalatom vele, de altalanossagban jo antidepresszans. Egyedul annyi hogy sok embernek felvitte a pulzusat/vernyomasat is.

Probald ki a venlafaxine-t, mirtazapine melle siman mehet, kerdezd meg a pszichiateredet.

Es ne frontint szedj, akkor mar xanaxot ami az eredeti gyogyszer, nem pedig generikum (masolat).

De jobb lenne a rivotril, mert az nem egy sima benzodiazepine mint a xanax, hanem xanax + egyeb nyugtato hatas.

Garantaltan 2 honap mulva mar a csajod fogja kerni hogy verd bele a dakodat nem pedig a labadat zsibbadasig.

2023. ápr. 20. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!