Miért nem alakul ki valakinél a társas készség, jó kommunkikáció? Szociálisan szorongó vagyok, csendes, zárkózott.
Sajnos amíg nem írsz magadról pár információt, addig nem fogjuk tudni kitalálni.
Mióta áll fenn ez az állapot? Milyen volt a gyerekkorod? Volt részed valami traumában?
Gyermekkor:
szülők válása anyukám nevelt fel, oviban azt hittem rólam beszélnek, neki támadtak két fiúnak. Általánosban volt pár barátom, páran kérdezték miért vagyok csendes aztán felsős koromban kezdtem kerülni az embereket.
Kozépiskola piszkálódások.
Felnőttként munkakeresésnél kudarcok, interjún észlelik, hogy zárkózott vagyok meg is kerdeztek, hogy nem fog problémát okozni az emberekkel való kommunikáció-ez is ratett egy lapáttal. (Nem jelentkezem, az állásokra ahol elvárják a kiváló kommunikációt)Most gyárban dolgozok.
3# köszönöm
Zavar a szemkontaktus, de szemükbe nézek. Nem voltam hiperaktív.
Középiskolában osztály előtti előadás tartás/felelés óta felek előadni, szorongok. De valamikor jól sikerül :D
Valószínű gyermekkor óta van a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!