Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért fázok az antidepreszánso...

Miért fázok az antidepreszánsoktól?

Figyelt kérdés
Szedtem a dulodetet, aztán a paroxant, de mindkettőtöo vacogva fáztam, pedig olyan melegem, van, hogy izzadok.
2023. ápr. 17. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Most akkor fázol vagy meleged van?

Vagy alapjáraton meleged van, de ha beszeded a gyógyszert elkezdesz vacogni?

Amúgy valószínű mellékhatás, nálam ez nem, de erős szédülés volt, gyógyszer váltás segített, de azt a dokival kell megbeszélned.

2023. ápr. 17. 09:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Olyan melegem van, hogy átizzadom a nadrágot is, de közben anyira fázik, hogy az egész testem remeg és vacognak a fogaim.
2023. ápr. 17. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Megtudnád mondani, hogy miért érzed szükségét antidepresszáns szedésének?

Csak egy kérdés: miért a könnyebbik módját választod egy helyzet megoldásának?

Semmit nem ér az antidepresszáns, csak téged tompit, de a problémád marad. Ráadásul téged mérgez. Ahelyett, hogy tiszta fejjel megoldanád a problémádat, és magad mögött hagynád.

Gondolkodj el:)

2023. ápr. 17. 09:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Feljöttek gyerekkori traumák és már rászántam magam arra, hogy felvágom az ereim. Nem azért, hogy meghaljak, hanem, hogy félvágjam és megtegyem azt amit gyerekként nem mertem. Ha megteszem azt amit akkor nem mertem, akkor elhihetem, hogy tovább tudok lépni. Aztán bezártak a diliházba, hogy ne tegyem megy. Most erős antidepreszánst írtak elő, nyugtatókat és mellette pszichológus kezel.
2023. ápr. 17. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

4 Ez is menekülés a probléma elől amit felvázoltál. Megint a könnyebb utat akartad választani.

Ezt vedd meg, olvasd el, és kezd el amit írnak benne:

[link]

Sok munkád lesz még magaddal, de ha megtanulod, hogy ne a dolgok könnyebbik oldaláról közelíts meg egy adott helyzetet, vagy bármilyen helyzetet, akkor egy idő után ki tudsz ebből a helyzetből jönni. Erővel és akarattal.

Sosem szedtem antidepresszáns, és tengernyi nehéz helyzetem volt, és a gyerekkorom is katasztrofális volt mégis itt vagyok, és felépültem. És sosem a dolgok könnyevvik oldalát fogom meg, hanem mindig a nehezebbiket. És megoldom, hogy a következőnek újra teljes erővel neki tudjak feszülni.

Az élet nem sétagalopp, és sok a vihar, de sok a napsütés is.

2023. ápr. 17. 11:18
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez a nehezebbik út olyan hogy pofánvágtak és amikor a főldön feküdtem lelkileg megtörve, lehugyoztak és nevettek rajtam. Erre meg nevetnem kéne és büszkén felállni, hogy átéltem és még élek.

(Nem ez történt, ez csak példa.)

Ha semmi erőd, senki nem támogat és nincs semmi amibe kapaszkodj, hogy szerzel erőt ahoz, hogy felállj és boldog légy?

El fogom olvasni amit belinkeltél.

2023. ápr. 17. 11:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy úgy gondolom, hogy a nehezebbik utat választottam. Szedem a gyúgyszereket, járok terápiára, de ennek ellenére sokszor olyan nehéznek és igazságtalannak érzem a történteket, hogy kedvem lenne kárt tenni magamban, felvágni magam, tulgyógyszerezni magam és meghúzni rá egy üveg piát, de erőtveszek a semmiből és őrült dolgokat nem teszek. Próbálok sportolni, terveket szőni és a jövőt építeni.
2023. ápr. 17. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
mástól fázol,menj el kivizsgáltatni mindent!!!
2023. ápr. 17. 17:47
 9/11 A kérdező kommentje:
De ez az új gyógyszereknél van. Előtte mirtazent azedtem, attól nem fáztam. Csak attól sokat fogytam.
2023. ápr. 17. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:
vizsgálat mindenből! semmi rizsa!!! Iparkodj!!!!!!
2023. ápr. 17. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!