Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 17 évesen ilyen esetben...

17 évesen ilyen esetben elvégezhetnek pár plasztikai orrműtétet? Tudnak segíteni a helyzeten?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy alapjáraton gyönyörű arcom lenne de az orrom nagyon elrontja az összképet. Az orrnyílásom elég tág és ez miatt már egyszer majdnem öngyilk0s lettem, minden nap sírok, és depressziós vagyok. Plasztikai műtéttel tudnának ezen a helyzeten segíteni?
2023. ápr. 17. 07:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szülői engedéllyel lehet csak 18 év alatt.
2023. ápr. 17. 07:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

De az orrnyílást(orrlyukat) meg tudják úgy csinálni hogy ne legyen ilyen tág hanem kicsit szűkebb legyen?

2023. ápr. 17. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Ne küldj neki képet. Menj el a szuleiddel egy plasztikai sebészhez és majd az elmondja, mik a lehetőségek.
2023. ápr. 17. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo, soha ne küldj képet magadról ismeretlennek.
2023. ápr. 17. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Szia! Ez legyen az életben a legnagyobb problémàd, hogy mekkora az orrlukad! Nekem is nagy az orrlukam, nem zavar inkàbb örûlök neki mert jobban kapok levegôt rajta!
2023. ápr. 17. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

Irigyellek, kérdező, hogy a legnagyobb problémád az életben az orrnyílásod tágassága.

Sokmilliárd ember cserélne veled bármelyik másodpercben.

2023. ápr. 17. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Baxus, szálljatok mar le róla. Őt zavarja. Mindegy, hoyg más szerint ez hatalmas probléma e vagy sem. NEKI hatalmas probléma.
2023. ápr. 17. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó (5.) válaszban van igazság. Nekem is nagy az orrlyukam (és az orrom is), és régen sokat gondolkodtam azon, hogy plasztikáztatni kellene. Próbáld ki, hogy milyen lenne, ha kisebb lenne az orrlyukad, pl. egy kis részét fedd le az ujjaddal. Én úgy érzem, hogy ha csak egy kicsit is kisebb lenne a nyílás, már nem kapnék rendesen levegőt.

Az "ez legyen a legnagyobb problémád" viszont elég érzéketlen hozzászólás. Én megértem a kérdezőt, nekem is mindig kisebbségi komplexusom volt az orrom miatt. Viszont kés alá sem mertem még feküdni.

Kérdező, ennyi idősen én is voltam depressziós a külsőm meg egyebek miatt is. Beszélj erről olyanokkal, akiket szeretsz és akikben megbízol. Kérdezd meg tőlük, milyennek látnak. Esetleg menj el egy plasztikai sebészhez, kérdezd meg, milyen lehetőségek vannak, de adj időt magadnak és gondolt át jól. Depresszió ellen javaslom a sok napfényt, D3-vitamint, magnéziumot, nekem ezek sokat segítettek.

2023. ápr. 17. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
21%
A műtéttől rosszabb lesz mint most!!! Üzlet az egész!!
2023. ápr. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!