Autizmus spektrumzavar felnőttkori jelenlétének szűrésére szolgáló skálák
Hogyan kell ezt értelmezni? Most a radsnál az átlag az mit jelent? Hogy afölött vagyok autista, és alatta normális? De akkor az elsőnél, hogyhogy mégis beleesek az autizmusba? Vagy fordítva kell értelmezni?
2023. ápr. 17. 03:43
1/9 anonim válasza:
A szakember aki ezt a tesztet elvégezte nálad nem magyarázta el?
Vagy ha még csak feltöltötte eeszt-be akkor a kövi alkalommal úgyis elmagyarázza.
2023. ápr. 17. 17:23
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a spektrumon vagyok, vannak erre utaló jelek, de ennek a hivatalos diagnosztikájával ők nem foglalkoznak. 30k/ óra pedig drága, hogy ne a legfontosabb dologról beszélgessek vele. Vagyis igazából én akarok beszélni, ő nagyon sokat tud dumálni ha nekikezd, így próbálom én a lényeget ledarálni. De ha ilyen általános dologról kérdezem, akkor egy 3 4 perc simán elmegy.
2023. ápr. 17. 17:50
3/9 anonim válasza:
Sehogy!!
2023. ápr. 17. 17:54
4/9 anonim válasza:
Ezt most nem értem, 30.000/órát kifizetsz és te akarsz vele beszélni csak nem hagy(alig) szóhoz jutni?
De nem ők csinálták a tesztet mert nem foglalkoznak vele?
Akkor hol teszteltek?
2023. ápr. 17. 17:55
5/9 A kérdező kommentje:
Ők csinálták. Másról kaptam a diagnózist, ami kézben jár sokszor az autizmussal. A papíromon ott van, hogy... Kombinált altípusa található meg számos asdre jellemző jeggyel tünettel amit a neuropszihológiai tesztek is alátámasztanak. De nem ezzel foglalkoznak konkrétan így erre a dologra hivatalosan nem diavnksztizáltak.
2023. ápr. 17. 18:07
6/9 A kérdező kommentje:
4 de hagy szóhoz jutni csak vannak dolgok amik kapcsán ő is sokat beszél, amivel percek mennek el, de nem igazán akarom hallgatni mert én is fosnám másról a szót.
2023. ápr. 17. 18:08
7/9 anonim válasza:
Akkor kérj másodvéleményt.
2023. ápr. 17. 18:11
8/9 anonim válasza:
Plusz egy kicsit úgy érzem, hogy nem igazán passzoltok egymáshoz a dokiddal. Lehet érdemes lenne mást felkeresni és akkor attól másodvéleményt kérni
2023. ápr. 17. 18:12
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon passzolunk. Nagyon bírom. Jól elbeszélgetünk. És jókat is mond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!