Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen alkalmazások vannak a...

Milyen alkalmazások vannak a telefonodon?

Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy a videómegosztó és élőközvetítést sugárzó platformok leterhelnek, ezért felvetődött bennem a kérdés, hogy mi lenne, ha letörölném és csak akkor néznék tartalmakat, ha géphez ülök. Érdekelne, hogyha néztek videókat és Twitch-en vagy más platformon közvetítéseket, használjátok a telefonon, vagy csak gépen?

2023. ápr. 15. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Próbáld ki, hogy csak a laptopot használod ehhez. Én mindig is ezt tettem. Engem sosem zavart.
2023. ápr. 15. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Text On Photo, Makeup Camera, képszerkesztő - Polish, Wattpad, Shazam, Piscart, NiceEyes, Fotófedések, Love Nikki, Quick Checkers, Jegyzettömb, Text, Gyors jegyzettömb, Pinterest, MagicPoser, Nagyító Plus, Jegyzettömb jegyzet, DeepL, Baji Quan Trainer, Messenger

Imádok írni, ezekhez pedig gyakran elkap a vágy a szerkesztéshez, illetve borítókészítéshez... :)

2023. ápr. 15. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Elsősorban okos jegyzetfüzetnek, robottitkárnőnek használom, ezért google keep, trello, google cuccok (drive, naptár stb).

Meg olvasni használom, ezért van Firefox Pocket, Google Books.

Budapest Go, hogy mikor menjek a megállóba.

Mást nemigen használok, bár a gyári cuccokat nem szedtem le. Videómegosztóktól, közösségi hálóktól távol tartom magam, igyekszem elkerülni a függőséget. Bőven elég a gyk.

2023. ápr. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!