Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék, hogy elmúljanak...

Mit tehetnék, hogy elmúljanak az öngyilkossági gondolataim és ne akarjam magam vagdosni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyjából fél éve vagdostam magam és erősen depressziós voltam, azóta voltam pszichiátrián és leálltam a vagdosással is, viszont most újra rosszul vagyok. Újra azt érzem, hogy vagdosni szeretném magam, vagy inkább meghalni. Rettegek segítséget kérni is, mert annyira félek, hogy visszakerülök a pszichiátriára, ami nem egy jó hely és az életem egy része is teljesen összeomlana így. Van ötletetek, hogy mit tehetnék?

2023. ápr. 14. 20:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sajnálom. Olyan fiatal vagy..

De tényleg kell segítség.

Egyszer véletlenül mélyebben vágod es annyi. A szíved mélyén te sem akarod ezt.

Ha gondolod, írj privátot!

2023. ápr. 15. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze, figyelemfelhívás tudtommal.
2023. ápr. 16. 00:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Konkréten mi okozza nálad ezt a hajlamot ? Magányos vagy?Nincsenek barátaid? Nincs barátnőd ? Rosszak a szüleid ? A suliban naponta szekálnak?

Csak úgy nem akar valaki öngyilkos lenni.

2023. ápr. 16. 14:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Van egy csodálatos barátnőm és a suliban is van már néhány barátom, bár elég kevés. A suliban csak régen szekáltak, még általánosban, de akkor napi szinten vertek és aláztak meg. Már ilyen probléma nincs, bár a depresszióm alapját ez adta, de úgy tűnt azt sikerült fikszálni, viszont most közel állunk nagyon egy családi tragédiához és a társadalomban sem igazán találom a helyem. Pedig kívülről úgy tűnhet, hogy igen, hiszen a verseimet is egyre többen ismerik el...
2023. ápr. 16. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Talán valami gyógyszer sem ártana.
2023. ápr. 16. 23:33
 16/23 A kérdező kommentje:
Gyógyszert is szedek...
2023. ápr. 16. 23:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha ennyi idősen van barátnőd és barátaid akkor lesz és már most is van helyed a társadalomban.

Nekem is voltak öngyilkos gondolataim régen. Néha még rámtörnek de nem tartanak sokáig.

De én tudok is okokat mondani hogy miért alakultak ki nálam.

Szerintem szinte minden családban volt már kissebb nagyobb tragédia. Te átfogod vészelni mert van kire támaszkodnod.

2023. ápr. 17. 08:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert szedsz?
2023. ápr. 17. 10:35
 19/23 A kérdező kommentje:
20 mg-os Floxet-et szedek.
2023. ápr. 17. 10:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen tünetek esetén többnyire sokszor csak a hosszú-hosszú évekig tartó kezelés az ami igazán segíteni képes. Szakértő segítség kell. Az is lehet, hogy az a Floxet kevés.
2023. ápr. 17. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!