Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen antidepreszánsok vannak?

Milyen antidepreszánsok vannak?

Figyelt kérdés
Szedek egyet, de az utóbbi 3 hétben ettől 6 kilót fogytam. A doki írt egy másikat amitől rohamot kaptam és mentőt kellett hívni. Nézte a doki a papírjaim, hogy ez se jó, az se jó, akkor marad a harmadik. Mintha csak 3 antidepreszáns létezne.

2023. ápr. 13. 13:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

4 hónapja szedem és 3 hete kezdtem el fogyni, semmihez semmi kedvem és az evés gondolatától néha öklendezek.

8-as. Én enyire nem értek a gyógyszerekhez. Amit a doki írt, azt szedem.

9-es. Nem tudom, hogy allergia e, de a mellékhatások listáján az összes lehetséges mellékhatás előjött. Egész nap ki volt tágulva a pupillám anyira, hogy szinte nem volt szivárványhártyám, remegtem, néha rámjött félelem és levegőért kapkodás, úgy mentem mint egy részeg, nem fogtam fel, hogy hol vagyok és egész nap semmit nem ettem, fáradt voltam, húzott az ágy.

2023. ápr. 13. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!