Szerintetek ki kéne vizsgáltatni magam?
Mostanában az a baj, h pl ülök a buszon és elkezdtek vmin gondolkozni, aztán mikor leszállok, kb fél óra mulva, és vissza gondolok arra, h eddig min gondolkoztam akkor egyszerűen nem emlékezek. Nem tudom miért, pedig emlékeztem h egy csomo minden járt a fejemben, de hogy mi azt nem tudom pontosan, meg kb midnenel igy vok, ha mosogatok közben gondolkozok, 10 perc mulva nemtudnám meg mondani miken gondolkoztam.
Elalvásnál pedig gyakran van, hogy ránézek az órára és mondjuk 10 óra van, lehunyom a szemem elkezdek gondolkozni, és kb 1 óra mulva ismét ránézek az órára, és nem tudom ismét h min járt az eszem, ill. azt sem tudom h aludtam-e, lehet h igen lehet h nem. Sztetek mi lehet? Agy érelmeszesedés, vagy mi? 16/L
16 évesen agyérelmeszesedés nagyon durva lenne.
eszel eleget?én akkor szoktam így lenni,ha nem eszek.
Kedves Válaszoló!
Nagyon tetszik, hogy egy pillanat alatt információk nélkül rátapintottál a lényegre!
16/L: Tényleg gyakorlatilag éhezel, a szervezetednek tápanyagkra va szüksége, vitaminokra, szénhidrátokra, tönkreteszed magad, mért nem ebédelsz? A végén a mentő fog összeszedni. De a szüleidet se értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!