Öngyilkos gondolatokkal fordulhatok pszichológushoz vagy oda már pszichiáter kell?
11 éves korom óta erős öngyilkos gondolatok kínoznak most vagyok 27, de ma olyan mély szomorúság volt rajtam egész nap hogy már nagyon nehezen bírom. Sokszor vagdostam, párszor majdnem a halálba ittam magam. Visszatérnek az öngyilkos gondolatok mindig és komfortot lelek bennük… Van hogy egy ideig nincs, ez régebben akár több hét is lehetett de mostanában már nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe és az erős késztetés párnaponta jön, aztán elmegy de megint jön.
Nem tehetem meg mert a szüleimet tönkretenném azzal, miattuk még jó ideig nem mehetek innen sehova … ez sajnos ma is bebizonyosodott amitől összeomlottam belül megint. titokban szenvedek és már megőrülök.
Szerintem mindenképp érdemes lenne orvoshoz fordulni.
Amiket szedtél gyógyszereket elég komolyak, ha megelőződ azt, hogy rosszabbul légy, megúszhatod gyengébb gyógyszerekkel is amikkel együtt nyugodtan tudsz vezetni
Én jelenleg is szedek gyógyszert és autóval járok dolgozni, kirándulni, stb.
Ki pontoz le folyamatosan???
Kedves Kérdező!
Írj nyugodtan privát üzenetet, szívesen meghallgatlak és beszélgetünk,ha van kedved! :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!