Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos gondolatokkal...

Öngyilkos gondolatokkal fordulhatok pszichológushoz vagy oda már pszichiáter kell?

Figyelt kérdés

11 éves korom óta erős öngyilkos gondolatok kínoznak most vagyok 27, de ma olyan mély szomorúság volt rajtam egész nap hogy már nagyon nehezen bírom. Sokszor vagdostam, párszor majdnem a halálba ittam magam. Visszatérnek az öngyilkos gondolatok mindig és komfortot lelek bennük… Van hogy egy ideig nincs, ez régebben akár több hét is lehetett de mostanában már nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe és az erős késztetés párnaponta jön, aztán elmegy de megint jön.

Nem tehetem meg mert a szüleimet tönkretenném azzal, miattuk még jó ideig nem mehetek innen sehova … ez sajnos ma is bebizonyosodott amitől összeomlottam belül megint. titokban szenvedek és már megőrülök.

2023. ápr. 10. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor az nagyon kókler. Szakmai nulla ha egy súlyos krízist így kezel.
2023. ápr. 11. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
11! Megígértette velem, hogy nem nyírom ki magam. Meglátjuk..
2023. ápr. 11. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Amiket szedtél gyógyszereket elég komolyak, ha megelőződ azt, hogy rosszabbul légy, megúszhatod gyengébb gyógyszerekkel is amikkel együtt nyugodtan tudsz vezetni

Én jelenleg is szedek gyógyszert és autóval járok dolgozni, kirándulni, stb.

2023. ápr. 11. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
"Megígértette velem, hogy nem nyírom ki magam." Na ez is azt bizonyítja hogy szakmai nulla. Az embernek nem azért van öngyilkos készítése mert akarja. Hanem mert kényszert érez rá. Ha ez rosszabbodik, mert egy kókler nem küldött megfelelő orvoshoz, cseszheted az ígérgetést. Ennyi erővel egy vakbélgyanúst is megeskethetne hogy nem fog perforálni a vakbele. Vagy egy tűdőgyulladásost hogy nem romlik az állapota. Botrány hogy ilyen emberek praktizálhatnak.
2023. ápr. 11. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki itt lepontozgat mindent, ugyan indokolja már mi nyűge van.
2023. ápr. 11. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Ki pontoz le folyamatosan???

Kedves Kérdező!

Írj nyugodtan privát üzenetet, szívesen meghallgatlak és beszélgetünk,ha van kedved! :))

2023. ápr. 11. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!