Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez az ember valószínűleg...

Ez az ember valószínűleg valami súlyosan frusztrált lelkibeteg lehet?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon írta ezt a hozzászólást az egyik kérdés alá. Leosztott mindenkit, és ezzel a végszóval próbálta igazolni a saját "igazát".

"Tudom, hogy a ... analfabéták és a trollok ezt a kommentem is le fogják pontozni, de ez őket minősíti. Írásaim minden szava aranyat ér. Én a tudásommal a világ legszebb tengerpartjain élek, a legmagasabb hegycsúcsokról nézek le, a legjobb éttermekben vacsorázok, a lepontozgatók pedig lepontozgatással élik le az életüket. S közben..."

2023. ápr. 10. 14:33
 1/6 anonim válasza:
74%
Te vagy az ha ennyire masokkal foglalkozol. Kimasolod amit irt es kulon kerdest szentelsz neki.
2023. ápr. 10. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Frusztráltnak nem tűnik
2023. ápr. 10. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvas el még néhány kérdést ès rá fogsz jönni, hogy itt az emberek 80%-a frusztrált.
2023. ápr. 10. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy lelki beteg. Nekem az jön le, hogy unatkozik/trollkodik, kíváncsi más reakciójára. Csak röhögni akar egy jót a másokon, közben meg a való életben lehet nem is mer ennyire provokatív lenni. Lehet eljátssza a tök normális fain gyereket, még akkor is ha valójában felnőtt, de azért a neten ilyeneket ír, itt arc név nélkül ugye, lehet. Ez inkább megmosolyogtató, nevetséges, engem legalábbis nem húz fel.
2023. ápr. 10. 15:05
 5/6 anonim válasza:
100%
#3 a felhasznalok 80 szazaleka azert jar ide, a fusztraciot levezetni meg kotekedni xd
2023. ápr. 10. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Te vagy lelkibeteg, higy ilyenekkel foglalkozol. Röhögd ki, szard le, élj tovább.
2023. ápr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!