Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek igaza van ennél a...

Szerintetek igaza van ennél a kérdésemnél a 4.válaszadónak?

Figyelt kérdés

A kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Itt pedig külön kifotózva a válasz, ami miatt ezt a kérdést kiírtam:

[link]

Igaza lenne a válaszadónak, hogy az ilyen emberek idővel mindent és mindenkit tönkretesznek maguk körül? Sajnos egyenlőre úgy látom hogy nem tévedett, akiről kiírtam tegnap elvesztette a munkahelyét, szarban hagyva másokat, mert nem ment be és nem nyitott ki, és nem is szólt senkinek sem reggel, hogy be tudjon menni más. Én is adtam neki munkát, azt sem végzi, mindenkivel összeveszik, tiszta ideg rá mindenki. Most elhatározta, hogy elvonóra megy, amióta ismerem ez már a 3. elhatározása, de úgy látom, ha jön a jó idő maximum addig lesz bent. Nem tudom sajnos milyen betegségben szenvedhet, de biztos hogy van nála valami, és nagyon szeretnék neki segíteni, de bármit csinálok nem megy. Talán borderline-os lehet?

23 éves amúgy, én már 30.

2023. ápr. 6. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van a válaszadónak, negatív irányba változnak csak az ilyen emberek
Nem, nincs igaza, változhatnak pozitív irányba is
Talán igen, talán nem, fiatal még, bármi lehet
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

Nincs igaza. A lány valószínűleg nagyot csalódott egy férfiben és ezért nem tud tovább lépni. Veled biztosan nem is fog. Talán majd jön valaki az életében, aki miatt újra biznimkezd és akinek megnyilik. Neked el kellene felejtetted és keresned kellene valaki mást.

Off

Amúgy 4 hónapja nem bírod feldolgozni azt a valaszt? Lehet nem ártana neked valami terápia

2023. ápr. 6. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak a lánynak vannak bajok a toronyba, hanem nálad is.
2023. ápr. 6. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Énis játszottam csikicsukit egy lánnyal 4 évig, de közben mindkettőnknek voltak más párjai is, és kisebb szakaszok kivételével barátok is voltunk végig. Aztán jött egy olyan rész, mikor mindketten léptünk egymás felé, akkor összejöttünk, azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt, házasság, gyerek úton. Szóval az önmagában nem érv semmire, hogy ha egy ideig nem jöttetek össze, akkor már nem is fogtok, mert pl ki kivételek vagyunk ez alól. De amiket a másik kérdésben meg itt leírtál, az alapján hagynod kéne őt a francba. Szerintem te is olyan vagy, mint én, hogy a büszkeség nem olyan fontos, mint a remélt boldogság. De sajnos ha tiszta fejjel végiggondolod, amennyi időt beleöltél ebbe, már ki tudja, hány lánnyal megismerkedhettél volna, akik nem használnak így ki érzelmileg. Van esetleg a családodban valaki, aki hasonlóan működik, mint ez a lány? Lehet, hogy tudat alatt neked ez a viselkedés az ismerős, hiába sérülsz tőle, mégis ezt keresed... ismerkedj másokkal, őt meg tiltsd le, mert itt vagy 30 évesen, és egy 23 éves kiscsaj rángat kényére-kedvére. Nem optimális.
2023. ápr. 6. 09:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked van igazad, a büszkeség nem érdekel, se mások véleménye ha a remélt boldogságra gondolok, de lehet ez afféle Concorde effektus is, hogy a sok energiát meg stbt nem bírom hagyni, ezért még többet ölök bele.
2023. ápr. 6. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Fontos kérdés, hogy amikor lefeküdtetek meg ilyensmi, akkor ittatok e alkoholt.

Szinte az összes meleg ismerősöm egy bizonyos alkoholmennyiség után hetero lesz, nem válogat, hogy fiú vagy lány. És ők is 23 év körül vannak. Viszont józanul meg csak a saját nemükhöz vonzódnak.

Bár nem tudom, hogy ez mennyire igaz általában. Az én ismerőseim ilyenek.

De amúgy ettől eltekintve igaza van a 4-es válaszolónak.

Nem tesz jót neked ez a lány, szar érzés persze, de az ilyen barátságot/kapcsolatot el kell engedni és lezárni.

2023. ápr. 6. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ittunk alkoholt minden alkalommal. Viszont ő még józanul nem is szexelt, legalábbis nekem ezt mondta.
2023. ápr. 6. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl jók a válaszlehetőségek, mert igenis van, aki pozitív irányba változik, de konkrétan ezt a lányt én mindenképp hagynám a helyedben. A kérdéseidből is látszik, hogy rád nézve tuti mérgező.
2023. ápr. 7. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!