Az ember stressz/veszélyhelyzet tűrő képességét lehet javítani, fejleszteni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 16:48
1/5 anonim válasza:
Persze. Kell is, ha valakinek nagyon nincs, mert lássuk be, nehéz csalódás és kudarc nélkül végigcsinálni egy életet.
2/5 A kérdező kommentje:
És milyen módszerek vannak, ki tudna ebben segíteni?
2023. ápr. 4. 17:02
3/5 anonim válasza:
Attól függ. Pl. pszichológus. Én kognitív viselkedésterápiát csináltam annó pár alkalommal segítővel, amúgy egyedül szakkönyvekből (de ha súlyos az ember állapota, nem ajánlott, mert kitartóan kell csinálni és az belső motivációból nem sokaknak és nem sokáig megy), ami inkább átkódolás, hogy milyen érzelmet hogy éljen meg az ember, hogy ne a megszokott, neki nem jó mintákat alkalmazza.
Gondolom nem komoly a problémád, különben nem itt kérdeznél a témában, valószínűleg egy kis meditáció (van pl. 10 perces relaxációs-instrukciós mp3 is elérhető a neten), autogén tréning simán elég.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát valahol a kettő között helyezkedik el a helyzetem.
2023. ápr. 4. 17:37
5/5 anonim válasza:
javaslom az agykontroll.hu oldalt és azon belül,a "mire jó az agykontroll"rövid videót ami egyből a kezdőlapon van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!