Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért van az hogy jön valami...

Mért van az hogy jön valami és folyton rendessen rákattanok rá fügök a dolgokra?

Figyelt kérdés

egy időbe mikor váltam xanaxot szedtem hetekig hogy kibirjam,úgy éreztem hogy gyógyszer nélkül el sem viselném kelett nekem és jobban éreztem tőle magam nem voltam annyira depis meg elvégeztem a dolgomat,ha nem vettem be akkor felkelni se volt kedvem,de napi 3-4 darab átsegített a napon.

Aztán le akartam tenni gondoltam inkább megiszok helyette néha 1-2 sört azt csá,de gondolom mondani sem kell akkor meg folyton ittam volna meg nem 1-2 sört,akkor meg mindig a pia kellett...

Aztán elkezdtem kondiba járni hát akkor minden pénzem bele vertem a kondi bérletbe a minden féle fehérjés szarba fehérjés csoki,jumbo tömeg növelő,nagy vödrös fehérje meg vitaminom meg az ami segíti a regenerációt nem jut eszembe a neve

Ez is ment egy darabig az egézséges életmód de sok pénz elment itt a hülyeségekre ott hagytam a boltba min 80ezret.

kb 1 évig edzettem mind1 nem is ez a lényeg meg persze nem minden hónapba hagytam ott annyit,de télleg nem erre akarok kitérni.

Pár hete úgy vagyok vele nem éri meg a bele fektetett energia + pénz + idő mert nem ad annyit vissza meg egész nap hulla fáradt vagyok meg úgy megyek dolgozni,este beesek az ágyba reggel korán kelés menni edzeni,főzni,dolgozni ez nekem nagyon monotonná vált és már ehhez sem volt kedvem úgy lettem vele hogy inkább haggyuk ezt is...

Most meg xboxozok meg filmet nézek folyton mint valami kocka meg néha 1-1 xanax bemegy hogy kibirjam a hétvégéig mert csak akkor láthatom a gyerekeimet.

Nagyon nem találom a helyem egyedül vagy én nem tudom mi van velem,de gondolom nem is itt fogják megírni,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.

Még jó hogy drogot nem tudok szerezni.

Mért kattanok így rá mindenre? Vagy más is így van vele hogy kipróbál egy új dolgot és az elején nagyon adja meg minden aztán jön egy másik?

2023. ápr. 4. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet, ezt egy szakember tudná kideríteni.

Hülye kérdés de nem hagyod el a kulcsodat minden nap? Vagy nem vagy nagyon aktív?

2023. ápr. 4. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt most értenem kéne?

Járok melózni minden nap,és még nem hagytam el a kulcsomat, pláne minden nap :D

Nem értem

2023. ápr. 4. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig volt értelme, az aktívat oedig meg nem a munkára értettem hanem általánosan, de ezek szerint nem rád vonatkozik, felejts is el.

Lehet hogy egyszerűen hajlamos vagy a függőségekre, ismerek ilyen embereket. Mindent 100%-osan akarnak csinálni, már extrém módon. Hiszen a sportot és egészséges étkeést is lehetne úgy csinálni hogy betartasz egy középutat, hogy pl 2-3x edzés porok nélkül, otthon meg főzöl vamlai egészségeset. Ivás ugyanez. Ha tudod magadról higy hajlamos vagy a függőségekre nem kellene gyógyszert szedned.

2023. ápr. 4. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:

igen velem EZ IS az egyik probléma hogy mindent 100%osan akarok csinálni.

Edzést is mindig túl toltam szerintem mert mondták hogy nem fogok tudni regenerálódni belőle stb... de ha csak ezen az arany középút szinten haladok akkor meg nem érzem hatásosnak,mondjuk ha maxon nyomom akkor sem...

gyógyszert meg pont hogy pszihiáter irta fel akihez elmentem a válást követően.

2023. ápr. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!