Miért leszek ilyen könnyen szerelmes?
28n vagyok, 2 éve ért véget egy 10 éves kapcsolatom. Az elmúlt fél évben kezdtem el újra randizgatni, illetve elengedni az exemet teljesen érzelmileg.
Viszonylag kevés olyan ember van, főleg férfiban, akit emberileg is kedvelek, szeretek. Viszont észrevettem, hogy nagyon könnyen belezúgok emberekbe, akár úgy is hogy alig ismerem.
Pl. legutóbb egy 44 éves elvált fickó jött be, aki az edzőm, hetekig szenvedtem miatta, meg akartam halni, hogy nem lehetünk együtt, pedig felületesen ismerem.
Aztán megismertem egy 21 éves egyetemista srácot, akivel 3 nap intenzív beszélgetés és egy smárolós randi után azt érzem, hogy úristen teljesen beleestem.
Érzem, hogy a kis lelki világomat nagyon megnehezítik ezek az érzelmi változások, hozzáteszem szerintem kötődési problémáim vannak, az exemet is nagyon nehezen tudtam elengedni, magam alá kerültem.
Egyébként 14.-én megyek pszichológushoz, addig ha lenne valami jó tanácsotok, szívesen veszem.
Nalam ugyanez van. Nagyon konnyen szerelmes leszek es utana az illetonek szinte a megszallottja. Most pl. egy kollegamba voltam baromi szerelmes, pedig csak beszelgettunk es kedves volt velem. De ennek ellenere en mar nagyon akartam, hogy osszejojjunk. Ugy erzem, nem csak szexualis vonzodas miatt, hanem ugy ereztem, ha ő is akarna, en orokke tudnam szeretni..
Olvastam a szerelemfuggosegrol, elvileg a megszallottsag, az illetorol valo kutakodas, fantazialas ujra es ujra oromet okozo hormonokat szabadit fel, emiatt lesz valaki fuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!