Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a legjobb pszichoterápi...

Melyik a legjobb pszichoterápiás osztály?

Figyelt kérdés

Az egész országon belül érdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobb pszichoterápiás osztály/intézmény?

Thalassa ház, Tündérhegy, ilyesmikre gondolok.

Köszönöm

2023. ápr. 4. 08:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Intaháza milyen?
2023. ápr. 6. 10:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Szigetvár milyen hely?
2023. ápr. 24. 15:17
 13/15 Adamik Betti válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de a Nyírő Gyula kórház pszichoterápiáját meleg szívvel ajánlom. Most végeztem a 3 hónapos tb támogatott terápiával (lehet 1 hónapra is menni, de az elég rövidke). 8 éve tartó OCD-vel, erős szorongással, depresszióval és evészavarral jelentkeztem. Az ország egész területéről lehet jelentkezni.

A kórház elég igényes, a kaja is teljesen jó.

Nagyon intenzív, komplex és hasznos a program, minden nap van csoportos terápia (kognitív, művészeti, játékos, relaxáció, imaginációs, stb..), mellette pedig heti 1 vagy 2 50 perces egyéni terápia.

Ha a kérdezőnek már nem aktuális, azért itt hagyom az utókornak. Szívesen írok részletesebben a programról és a kórházról, ha valakit érdekelne. 🙂

2023. jún. 29. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
13 jobban hangzik mint a tündérhegy
2023. júl. 2. 11:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Időközben a Szigetvári kórházba kerültem, szuper hely!

2023. júl. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!