Melyik a legjobb pszichoterápiás osztály?
Az egész országon belül érdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobb pszichoterápiás osztály/intézmény?
Thalassa ház, Tündérhegy, ilyesmikre gondolok.
Köszönöm
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de a Nyírő Gyula kórház pszichoterápiáját meleg szívvel ajánlom. Most végeztem a 3 hónapos tb támogatott terápiával (lehet 1 hónapra is menni, de az elég rövidke). 8 éve tartó OCD-vel, erős szorongással, depresszióval és evészavarral jelentkeztem. Az ország egész területéről lehet jelentkezni.
A kórház elég igényes, a kaja is teljesen jó.
Nagyon intenzív, komplex és hasznos a program, minden nap van csoportos terápia (kognitív, művészeti, játékos, relaxáció, imaginációs, stb..), mellette pedig heti 1 vagy 2 50 perces egyéni terápia.
Ha a kérdezőnek már nem aktuális, azért itt hagyom az utókornak. Szívesen írok részletesebben a programról és a kórházról, ha valakit érdekelne. 🙂
Köszönöm szépen a válaszokat!
Időközben a Szigetvári kórházba kerültem, szuper hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!