Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reggel óta görcsöl a hasam és...

Reggel óta görcsöl a hasam és 6x voltam wc-n. Lehet ez a stressz miatt?

Figyelt kérdés
Nagyobb stressz ért pár napja és reggel ettem egy croassant, friss volt, és utána elkezdett görcsölni az alhasam, mint amikor WC-re kell menni, illetve nagyon puffadtam és émelyegtem. De hiába volt többször székletem időnként begörcsölök és menni kell. A székletem teljesen normális színű és állagú. Utána még aludtam 4 órát délelőtt, addig nem költött fel semmilyen rosszullét, úgy ébredtem, hogy már jobban vagyok, de most megint jöttek a görcsök és voltam WC-n közben meg már nagyon üres a gyomrom, napok óta nem ettem normálisan, de nem is merek enni most, mert fèlek, hogy vmi vírus és, hogy utána a hányinger is visszajönne. Ébredéskor azóta mióta ilyen az állapotom ha üres gyomorral kelek akkor a szívem környékén érzek fájdalmat, de úgy érzem, hogy a gyomromról fáj. Lehet mindez a stressz miatt vagy a stressztől már kialakult valami betegség?
2023. ápr. 2. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Jaj, te szegény. Lehet igen. A stressz képes rámenni az ember gyomrára. Egyél kímélő ételeket, sok folyadékot igyál. Ha megteheted, kapcsold ki valahogy az agyad. Próbáld a stressz forrását megszüntetni, A, B, C tervekkel. Sorozatnézes, séta a szabadban.
2023. ápr. 2. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Az állagát kell megfigyelni. Ha normális, nem folyós mint írtad, akkor szerintem is a stressz. Nálam is ez van ilyenkor, ha nagyon stresszelek valami miatt akkor minden étkezés után mennem kell. Pár nap nem gond, arra figyelj hogy az a kevés amit eszel legalább egészséges legyen.

Ha folyós lenne akkor valami ételmérgezésre vagy intoleranciára gondolnék.

2023. ápr. 2. 14:23
 3/9 A kérdező kommentje:
A párom vagyis most már exem beköltözött egy másik lánnyal a lakásba, ami együtt újítottunk fel. És nem is tőle tudtam meg, nekem csak az volt gyanús egy ideje, hogy nem mehettem már oda, mondván, hogy egyedül akarja befejezni, hogy nekem meglepetés legyen, hogy milyen szép lesz, amikor majd beköltözünk. Akkor két napig gyomoridegem volt egy falatot se tudtam enni, utána voltak jobb napok, majd jött az, hogy van étvágyam, de minden étkezés után hányingerem van, most meg ez… már konkrét gyomorideget nem érzek; de katasztrofa az emesztesem. Félek, hogy valami szövődménye lesz, de nem tudok még teljesen megnyugodni bármennyire is próbálok.
2023. ápr. 2. 14:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem folyós, talán annyi, hogy kicsit ragacsos, ami azt jelenti, hogy nyomot hagy a WC alján amikor lehúzom, de azt se vészesen. Amúgy teljesen egybeálló, normális, barna színű.
2023. ápr. 2. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Van valakid, akivel kibeszélheted ezt a szomorú helyzetet?
2023. ápr. 2. 14:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma is találkoznék az egyik barátnőmmel és tudom, hogy jót tenne csak nem tudom, hogy el merjek-e így indulni.
2023. ápr. 2. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Hívd oda magadhoz, ha megoldható, és nem vagytok nagyon messze egymástól.
2023. ápr. 2. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Krumplit, banánt, háztartási kekszet egyél ha hasmenésed van. Kozvetlenül indulás előtt meg már ne egyél, kávét se igyál.
2023. ápr. 2. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Megint visszajött a 75%-os lepontozó, nem ez az első kérdés ahol csinálja. Ne foglalkozzatok vele.
2023. ápr. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!