Lehetséges, hogy valakinek semmilyen szeretetnyelve nem alakult ki?
10# olvasd el a kérdés alatti szöveget is.
Persze mindig könnyebb az ősökre mutogatni hogy milyen szar élete volt az apjának.
Igen, az volt! És? Most meg szereti a lányát és ő is az apját.
Az hogy a kérdező nem találta még meg az apja szeretetnyelvét arról nem az apa tehet.
Ismerünk jó néhány embert akik teljesen máshogy viszonyulnak a szeretetünkre mint mi azt elvárnánk tőle.
És itt a kulcsa mindennek. El kell fogadni hogy mások máshogy reagálnak le dolgokat mint mi azt elvárnánk.
Nem rosszabbul, csak máshogy.
Lehet hogy érzi az apja a lánya szeretetét, jól is esik neki, de nem tudja olyan formában ezt visszacsatolni ahogy azt a kérdező elvárja. Nem kell elvárni semmit. Ő ilyen, ilyennek kell elfogadni.
11. Te miről beszélsz? Milyen lány? És ki mondta, hogy az apa hibája?
Én a 10-es vagyok, de nem tudom, hogy kötődik ez a válaszomhoz...
11. Mintha teljesen más sztorit olvastál volna!
Azt sem tudom, miből gondolod, hogy az apa szereti a "lányát" (lányát, amikor ki sem derül a gyerek neme...)?!
Nem lehetséges.
A kérdésből hiányoznak a konkrétumok, de nem is számít. Aki ólban alszik, annak is ott vannak az állatok, akiket simogathat. Különben is a gazdaságot vivő emberek maguk is kint szoktak aludni az állataikkal, ez volt jó, a szokás.
Meg aztán, ki mondta, hogy úgy is volt, amit a kérdező írt? A gyerekek játékból is köthetnek egymás nyakára láncot, ami régebben a póráz helyett volt használatos.
Nem elemezni, bírálni, stb kell az embernek az apját, hanem békességben élni vele, beszélgetni, együtt dolgozni, barkácsolni, finomat főzni neki, ami jól esne neki. Vagy csak csendben ülni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!