Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen olyan dolgok vannak,...

Milyen olyan dolgok vannak, amik felpörgetnek, kiűzik az álmosságot?

Figyelt kérdés

Reggelente nehezen kelek, és fáradt is vagyok iskolában első 2-3 órában. Kávéból Nescafé 3in1 Strong-ot próbáltam, de nem ébreszt fel. Energiaital (Hell Strong) szintén nem segít sokat. Van valami gyógyszer/akármi, ami felébreszt, és felpörget?

7 órát alszok hétköznap, 5.00-kor kelek.

17/f

2023. márc. 28. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Reggeli futás/edzés, koffeintabletta, yerba maté, hideg vizes zuhany. A világon nem csak kávé meg energiaital van.
2023. márc. 28. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

A maté tea rákkeltő, olvass utána.

Hideg víz, jégkocka, hangos zene.

2023. márc. 28. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
Köss bele valakibe, rögtön ébren leszel.
2023. márc. 29. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
ilyenkor az sem árt, ha csinálsz egy teljes laborvizsgálatot, mert a fáradtságot okozhatja pl. pajzsmirigy alulműködés, vashiány vagy nem megfelelő b-vitamin felszívódás is. Vérvétel után 1-2 napon belül megvan az eredmény.
2023. márc. 29. 09:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Eddig sosem volt semmi bajom, jók voltak a vérvétel eredményeim, de lehet majd elmegyek megint.

Szedtem egy darabig c vitamin tablettát, de nem éreztem a hatását. (JutaVit C vitamin 1000mg Retard)

2023. márc. 29. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:

olvastam a maté teáról, de ha rákkeltő, akkor hanyagolom.

hideg víz jó lenne, de nem tartós a hatása. Zenét nem szeretnék reggel 5-kor hallgatni, mert felkeltek mindenkit :D

Verekedni meg nem szoktam, nem is szeretnék ha nem muszáj

2023. márc. 29. 15:28
 7/7 A kérdező kommentje:
De egyébként mindenki válaszát köszönöm, ment a zöld pipa :)
2023. márc. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!