Duloxetin gyógyszer tapasztalatok?
Eléggé félek elkezdeni szedni mióta elolvastam a mellékhatásokat. Főleg, hogy felerősíti a tüneteket és nekem már most is egész napos szorongásom van. Frontint is kaptam mellé.
Akik ilyen gyógyszert szednek, nektek nagyon durvák voltak a mellékhatások? Kb. mikor kezdett hatni?
Hát mondjuk nekem alacsony a vérnyomásom tehát nem baj ha egy kicsit megemeli csak ne nagyon 😅
Ez a 2. gyógyszer amit próbálok, előzőnek (Scippa) nem nagyon volt hatása de remélem ez jobb lesz, félek tőle de azért kipróbálom.
En jarok csoport terapiara ahol kb vagyunk 10-en, es alkalmankent mas 1 - 3 mas ember csatlakozik.
Sokan duloxetinet szednek es javitott az allapotukon, mai napig szedik.
En is probalkoztam vele, de fokozta az idegessegemet, ami egyebkent normalis antidepresszans beallitasnal, tart 1 hetig vagy masfel hetig es azt ki kell birni.
Adj neki egy eselyt szerintem. A duloxetine az 50/50 szokott lenni amcsi forumokon is. Valakinek egy isteni aldas, valaki egyaltalan nem birja.
Nem lesz tole semmi bajod, csak varj 1 hetet ha valami rendkivulit erzel akkor kontakt dokival es ha masfel het utan vagy 2 het utan meg mindig nem javultal akkor ott hagyhatod.
Egy probat siman meger.
Hát bevettem 1-et de nagyon megfájdult utána a gyomrom...
Nagyon rossz érzés, remélem elmúlik 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!